דוג'ו להשכרה

דוג'ו להשכרה

יש לנו אולם של 120 מ"ר נטו - ממוזג ויפה במרכז ת"א. חנייה חינם ובשפע החל משעה 16:00 ועד הבוקר. תפוסים הימים: ב', ג', ה' מ- 18:00 ואילך ויום ו' בין השעוות 12:00-15:00 כל שאר ימות ושעות השבוע (מהבוקר) - פנוי. ניתן לקבל בדיל, את יום א' או יום ד', מהבוקר עד הערב בסכום כולל של 1,000 ש.ח לחודש (או את שניהם ב- 2,000). אין צורך להתחייב / לשלם ליותר מחודש מראש.

אה, אמרו לי ששכחתי לציין היכן...

לא הייתי כאן כמעט כל היום אתמול ונשחקתי לדף 2 (שערוריה). אנסה לקשר ...

Lost Oath

New member
יקר לאללה

בלי קשר לדוג'ו הספציפי שלך - באמת כל כך יקר לסכור מקום בימינו?

יקר שזה לא להאמין !

זו הסיבה שלכל-כך הרבה בתי ספר ותיקים וטובים אין "מועדון" - קרי, מקום קבוע שהוא שלהם... בתור אחד שנדד שנים מאולם התעמלות למשנהוא - אני יודע להעריך "בית קבע" / דוג'ו אמיתי המהווה כתובת לשנים לכל מי שמחפש את בית הספר שלך... כואב - אבל שווה... והמחירים שפרסמתי כאן? לי זה עולה יותר (באמת)
מחירים אלו לחלוטין אינם רווחיים לכשעצמם: המטרה היא למלא שעות מתות,במסגרת התפיסה ש"טוב מעט מלא כלום"...

Lost Oath

New member
../images/Emo82.gif "There's no place like home"

זכור לי שמישהו אמר שהמקום הישן שבו התאמנו בבית הפועל בפ"ת עלה כ-1000$ לחודש (תשלום לערייה אם אני לא טועה). לאחרנה נאלצנו לחזור לשם לתקופה זמנית (וקצרה תודה לאל) בלבד - המקום ניראה כמו שרותים צבוריים ומריח לא פחות טוב כי האויר שיצא מהמזגנים היה ריח של זיעה ממוחזרת... איכס! אני מגעיל אותי רק מלהיזכר בזה.
אני עדיין לא מבין איך החזקנו מעמד שנים במקום הזה, לפני הקמת האולם החדש. אך, נוסטלגיה של גמלים...

למעלה