דוגוויל סרט מדהים!

דוגוויל סרט מדהים!

ראיתי אתמול דוגוויל , קניתי את הדיוידי , והסרט מדהים!!! ניקול נותנת שם הופעת משחק מהממת! פשוט לא יכלתי להפסיק להתפעל ממנה! זה אחד הסרטים הטובים יותר של ניקול , מ ד ה י ם ! ! ! ותודה לשירה...!

B e r o N i k a

New member
היה ברור שתהני ממנו.

אני אוהבת אותו הכי מכל הסרטים של ניקול, לא רק בגלל התפקיד שלה אלה כיצרת אומנות שלמה! ראיתי אותו פעמיים בוידאו ושבוע הבאה אלך לראות אותו בסינמטק! נראה איך הוא על מסך הגדול

תודה לשניכן!

דוגוויל הוא באמת יצירת אומנות מדהימה! נראה לי אני הולכת ליראות אותו שוב הערב... התמכרתי! על המסך הגדול זה תמיד יותר עוצמתי , תהני!

shiray

New member
על מסך גדול זה פשוט ענק!!!

הכל אפילו הופך לעוד יותר עוצמתי וחזק!!!!! ובר- בבקשה!!! רק באסה שהיום הייתי מתה מעייפות במבחנים, אבל חפיף... אוקיי ועכשיו זה רשמי- לא ברור לי איך דוגוויל לא ניצח בפסטיבל קאן!!!! בהתחלה חשבתי "אוקיי גאם ון סנט הוא אחלה ובטח הסרט מעולה כמו שto die for מעולה..." אבל אתמול ראיתי את אלפנט ובואנה אני באמת בשוק שהסרט הזה זכה ולא דוגוויל!!! היו קטעים שפשוט הרצתי מהר!!! אם היו מחשבים כמה דקות מסך רואים גב של איזו דמות והמצלמה עוקבת אחריה היינו מגיעים לאיזה 70% מהסרט!!! מצלמים את הגב של כולם ואז מצפים שבשתי דקות שמראים כל דמות מזה נתחבר אליהן...

shiray

New member
הלוואי הלוואי

מבחינת האיכות של הסרט ללא ספק מגיע לו כמה וכמה אוסקרים (הסרט, במאי, תסריט וכמובן ניקול, וגם עוד כמה בקטגוריות משחק..). אבל יש כמה בעיות די רציניות: 1. העובדה שלא קשה כ"כ להבין את הסרט כסרט אנטי-אמריקאי, והרי האמריקאים נורא פטריוטים ברמה דאם הם רק יחשבו טיפה שהסרט הוא עליהם הם בחיים לא יצביעו לו. 2. זה שהסרט יצא לפני המון זמן בשאר העולם ולא יכל להתחרות בשנה שעברה בגלל שהוא לא היה בארה"ב... אז למזלנו לא היה עוד סרט מעולה שיצא בלי כלום בגלל הסוויפ של שר"ה, אבל אם נגיד הסרט היה יוצא בכל העולם השנה היו לו יותר סיכויים... גם הרבה פעמים מסתכלים על גלובוס הזהב, ואני מאוד אבין אם בגלובוס הזהב ישכחו מהסרט- הרי שם המצביעים הם לא אמריקאים, כלומר הם ראו את הסרט בשנה שעברה... רק מי שממש ממש ממש אהב את הסרט וקנה את הדיוידי והסרט לא יוצא לו מהראש למעלה משנה- רק הם יזכרו להצביע לסרט וזו בעיה... ממש בעיה. 3. העובדה שהסרט בקושי הוקרן בארה"ב. ולא, לא בגלל שלא היה ביקוש, אלא בגלל חברת ההפצה. זה שקצת ראו את הסרט אומר שגם לא כל חברי האקדמיה ראו אותו וזו בעיה. עזבו זה שאנשים שהעבודה שלהם לראות סרטים לאו דווקא רואים את זה כמונו- הם לא ישר ירוצו לבלוקבסטר לקחת את הסרט וכ"ו.. הם פחות יתרגשו, ולפעמים אם מישהו אומר להם שהוא לא אהב את הסרט הם פשוט לא יראו... חוץ מזה שבדוגוויל הצפייה במסך ענק היא חזקה פי כמה!!! והרבה מחברי האקדמיה לא ירוא את הסרט ככה וזה גם יפגע בסיכויים שלו... כל זה די מבאס, אבל נקווה לטוב. ולגבי ניקול- אם היא לא תזכה על דוגוויל אני כבר אומרת לכם שבעוד כמה שנים ימשיכו להתלונן על זה שהגיע לה...

ערן1987

New member
בקשר ל-3

שולחים לחברי האקדמיה DVD מיוחד,אם הם הולכים לסרט בפני עצמם זה משהו אחר

שאלה חשובה

לא רציתי ליפתוח לזה שירשור... אני לא מצליחה להיכנס למסרים האישיים שלי וקיבלתי מסר , זה ממישהו מהפורום? כי אם זה בקשר להצבעה של "קולב הזהב" , מישהי עד לא הצביעה , אז זה תוקע , כי אחרת אני יכולה כבר לפרסם מי עלה לשלב הבא!

shiray

New member
עדיין:

אני יודעת ששולחים להם- אני כתבתי לך שלפי מה שהבנתי זה עדיין קיים למרות שדיברו על ביטול של זה... אבל עדיין- דבר ראשון יש את העובדה שהסרט הרבה יותר חזק ל מסך ענק עם המערכת סאונד של הקולנוע והכל... לא שככה הסרט לא חזק אבל עדיין. חוץ מזה שנראה לי שאם מישהו שם ראה הרבה סרטים השנה בקולנוע והוא זוכר אותם משם, יהיה לו הרבה יותר פשוט לבחור בין הסרטים שהוא ראה וזוכר ישר מאשר להחליט "אוקיי שלחו לי דיוידי של סרט של 3 שעות אז אני אראה אוו לפני שאני אחליט...". בכל אופן הפגיעה לא תהיה משמעותית בגלל הסיבה הזאת בלבד, אבל ביחד עם שאר הסיבות הסיכויים של דוגוויל לא יותר מדי גבוהים.. לעומת זאת אבל אם הוא יקבל מועמדויות נראה לי שהבעיה הזאת ספציפית תפתר כי הרי את המועמדים הסופיים הרבה פחות בעיה לראות... ככה שגם אם נגיד בהצבעות הראשוניות דוגוויל יהיה החמישי מבין המועמדים, תהיה קפיצה גדולה במצביעים אליו אחרי שהוא יהיה מועמד עם עוד 4 סרטים...

נקווה לטוב...

זה סרט שא"א אפשר להתעלם ממנו! ובלי קשר אלינו עם כל ההערכה שלנו לניקול , זה סרט בולט , ייחודי באומנותיות שלו - מצולם על "בימת תיאטרון" קראתי עליו ביקורת , לא ממש זוכרת איפה בדיוק , והכותב כתב שמה שמדהים בסרט הוא הצילום שלו , נניח אם היית רואה את זה בתיאטרון , לא היית יודע בדיוק לאן להסתכל עכשיו , ובסרט המצלמה לוקחת אותך בדיוק לאן שצריך - וכך נבנה הסרט בצורה המדהימה שלו! אני יחפש את זה וינסה להעלות ואז יותר תבינו... בקיצור - אז לצערינו יש מגבלות בדרך אל האוסקר , פשוט נקווה לטוב!

ועוד משהו- , *א"א אפשר= אי אפשר חחח

שאני כותבת 'אנחנו עם כל ההערכה שלנו לניק' - אני מתכוונת שבאמת ניקול משחקת מדהים בסרט , ברמה מעל ומעבר , אבל חברי האקדמיה לאו דווקא משוגעים ספציפית על ניקול כמונו... , זה פשוט לא קשור לזה אם נורא אוהבים אותה או לא , פשוט בסרט הזה היא מדהימה! וכמה מבקרים כבר הגדירו את הסרט כ"פסגת הקריירה של ניקול קידמן"...

shiray

New member
מסכימה

עזבי זה שאלה שבוחרים בגלובוס הזהב מסתמן שהם כן אוהבים את ניקול ספציפית, עדיין אבל את מסכימה- זו רמת משחק פשוט מדהימה מכל בחינה שהיא!!! והיו גם לא מעט ביקורות לא טובות כלפי הסרט מכאלה שלא הכינו את עצמם לסרט יותר רציני מספיידרמן 2, אבל גם בביקורות הכי קולטות לא ירדו לרגע על רמת המשחק של ניקול כי זו רמה שפשוט אי אפשר בכלל להגיד עליה שהיא לא רמה מעולה!!! אני כבר אומרת עכשיו- בעוד כמה וכמה שנים תלמידי תאטרון פשוט ילמדו דברים מהסרט הזה... ולגבי הצילום- זה משהו שדי אבל פועל בכל סרט... זה ההבדל בין קולנוע ותאטרון- תאטרון כל הבמה מולך ואתה בוחר על מה להתמקד, ובקולנוע הבמאי בוחר בשבילך... כמובן שגם בתאטרון מחליטים מתי שחקן יורד מהבמה וכ"ו אבל עדיין, זה הרבה יותר מורגש בקולנוע...

נכון , אבל

מה שמיוחד בדוגוויל שהוא נעשה על בימת תיאטרון , וצולם לסרט קולנוע , והמבקר התכוון שלארס עשה עבודה מדהימה בצילום שלו , ואני ממש מסכימה עם זה!!!

B e r o N i k a

New member
סתם!

הייתה להם קטע עם פון טרייר. הרי נתנו לו את קאן כבר פעמיים, בטח החליטו שזה מספיק. אם כל האהבה שלי עליו את "רוקדת בחשיכה" בכלל לא אהבתי. השנה היה שם גם עלמודובר וגם קוסטוריצה ולא קיבלו שום דבר. קראתי הרבה בירוקות מפרקות ויורדות על דוגוויל שמאשימות את הסרט בחוסר אומנותיות ואמירות פלצניות. אחת מהדעות למה לא נתנו לא פוש יותר גדול בארצות הברית, היא זה שניקול בעצמה נבהלה מהרוח האנרכיסטי של הסרט ופחדה להדבק בסטיגמה של שחקנית מתמרדת.

למעלה