דוגוויל ביס 2!!!!!!

דוגוויל ביס 2!!!!!!

הרגע ראיתי שיש , הסרט מתחיל ב-10 למי שלא ראה , ויש לו יס- סרט חזק ומדהים!!!!!! חובה ליראות!!!

shiray

New member
למרות שכבר התחיל- חייבת להמליץ!

סרט מדהים של לארס פון טרייר, וניקול בהופעה מדהימה!!!

ערן1987

New member
לא ראיתי

למה? כי לי מספיק לראות פעם 1.. בכלל,היו לי קצת שיעורים לעשות

shiray

New member
זה גם מה שאני חשבתי בהתחלה

אני עוד זוכרת איך ההורים שלי החזירו אותי מדיזינגוף סנטר (אחחח לפני שהיה לי רשיון...) ואמא שלי שאלה אם אני הולכת לקנות את הדיוידי ואמרתי לה שלא נראה לי בגלל שמספיק לי לראות את זה פעם אחת, מקסימום פעמיים... רק שבאותו זמן לא הפסקתי לחשוב על הסרט... וככה יצא שמאז קניתי את הדיוידי, ראיתי אותו 4 פעמים בערך, וכשיש את הסרט בטלוויזיה אני רואה אותו, לפעמים אפילו בשביל סצנות בודדות (הסצנה עם הבובות הכי מדהימה שיש!).

כמה שהסרט באמת קשה

אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו אחרי שאני רואה אותו, שאני חייבת ליראות שוב! אז יש לי את הדיוידי ויצא לי כבר ליראות את הסרט 4 פעמים (הסרט של ניקול שראיתי הכי הרבה פעמים אחרי מולן רוז', שאני באמת כבר לא יכולה ליספור כמה פעמים ראיתי את הסרט המדהים הזה) פעם אחרונה ראיתי עם אמא לפני שבועיים בערך , והיא אוהבת את ניקול מאד וראתה כבר כמה וכמה סרטים שלה, אבל לאורך כח הסרט הזה היא לא הפסיקה להתפעל מניקול-שנותנת שם הופעת משחק מעלפת!!! ואין על הסצינה עם הבובות! רק מלחשוב עליה אני כבר מתרגשת...

shiray

New member
אמא שלי לא מסוגלת לראות סרט של לארס

"לשבור את הגלים" היא רק שמעה על מה זה והבינה שהיא לא הולכת לראות את זה בשום מצב שבעולם ואת "רוקדת בחשיכה" היא ראתה עם אבא שלי וזוג חברים שהשתגעו מהנאמברים (לכי תביני...) ויא אמרה לי שהסרט מעולה, אבל היא עדיין במצב שהיא לא תראה אותו עכשיו גם אם אני אקח מהבלוקבסטר... ודוגוויל מההתחלה היא קראה מלא כתבות על הסרט (שספיילרו אותו לגמרי... זה משמ עצבן!) והבינה שזה גם לא בשבילה... והסצנה עם הבובות היא כ"כ הסצנה הכי טובה בסרט!!! כ"כ כ"כ מרגשת שזה לא להאמין! כל הסרט קצת קשה לראות את האנושיות שבגרייס בגלל שהיא כ"כ אצילה כזאת וסובלת ומקבלת הכל בהבנה גמורה, ובסצנה הזאת רואים כ"כ הרבה אנושיות שזה ממש ממש מרגש! אני עוד זוכרת איך כשראיתי את הסרט עם נעמה ולירון, לירון ישבה בינינו ואז כשהתחילה הסצנה היא אמרה לי "הנה הסצנה הכי חזקה בסרט" ובסוף אמרתי לה שהיא מזה צדקה לגבי זה.

love amor

New member
אוף למה אין לי יס../images/Emo7.gif

אני אף פעם לא מוצאת מישהו שיקליט לי

shiray

New member
גם בכבלים יש את דוגוויל מדי פעם...

חוץ מזה שמי שעוזב את הכבלים עד ה-17.12 מפסיד את פרק האיחוד של סיינפלד, ככה שזה לא בא בחשבון בכלל.

love amor

New member
סיינפלד לא מעניין../images/Emo3.gif

ואין לי גם דיגיטל..סתם כבלים רגיל
ככה שאין מה לראות בכלל (חוץ ממכושפות)

למעלה