דובר צה"ל יש לי שאלה בנים יכולים להתקבל לדובר צה"ל עם פרופיל 72 ומעלה?
M Mr NV New member 19/11/06 #1 דובר צה"ל יש לי שאלה בנים יכולים להתקבל לדובר צה"ל עם פרופיל 72 ומעלה?
ס סעמעמק New member 19/11/06 #3 לא בנים עם כל פרופיל יכולים לקבל אישור לגשת למבחנים ל"דוברות ומידע" ואז כשהם מגיעים לשם אומרים להם חד משמעית שהם נדפקו ושלדוב"צ צריך 64 ומטה. אלא אם אתה מתכנן להיות צלם בצוות תיעוד מבצעי של יחידת ההסרטה. אבל גם לשם ממש לא פשוט להתקבל...
לא בנים עם כל פרופיל יכולים לקבל אישור לגשת למבחנים ל"דוברות ומידע" ואז כשהם מגיעים לשם אומרים להם חד משמעית שהם נדפקו ושלדוב"צ צריך 64 ומטה. אלא אם אתה מתכנן להיות צלם בצוות תיעוד מבצעי של יחידת ההסרטה. אבל גם לשם ממש לא פשוט להתקבל...
פ פרוטגוניסט New member 19/11/06 #10 לתיעוד המבצעי לא מגיעים דרך דו"צ. צריך להיות לוחם, כנראה שרצוי ביח"טית לכל הפחות, ואז לנסות להתקבל לקורס לוחמים מתעדים.
לתיעוד המבצעי לא מגיעים דרך דו"צ. צריך להיות לוחם, כנראה שרצוי ביח"טית לכל הפחות, ואז לנסות להתקבל לקורס לוחמים מתעדים.
A atypique New member 19/11/06 #5 כן במידה והם בנים יחידים או בעלי הקלות ת"ש. כמו כן, תמיד יש קומבינות...
D Death of Balance New member 19/11/06 #8 ../images/Emo12.gifאיך זה לא הקפיץ לך ת'הודעה ואני עדיין ברוגז. גם על זה!