דובר צה"ל-מיונים

דובר צה"ל-מיונים

שלום :) אני עדיין אל קיבלתי את המנילה אבל ברצוני להתגייס לדובר צה"לץ הבנתי שצריך לשלוח אליהם בקשה להתמיין לפני שאני עדו אקבל את המנילה בשביל שאני לא אפסיד את המיונים. השאלה שלי למי אני צריכה לפנות(טלפון/מספר פקס) ומה אני אמורה להגיד? כי אני לא לומדת תקשורת או משו שקשור לנושא הזה. אני יש לי רצון רב ללכת לדו"צ ואני חושבת שהתפקידים שמה מתאימים לי. זה אמור להוות לי בעיה? וד"א אין לי משוג אם זה קשור אבל ליתר ביטחון הפרופיל שלי 82 זה מונע ממני להתקבל לדו"צ? בבקשה תענו, תודה מראש :)

../images/Emo26.gif

את צריכה לשלוח בקשה למדור קד"ץ בלשכ"ג שלך ו/או ישירות לדו"צ. שלישות דו"צ: טל': 03-5692012 פקס: 03-5693022

../images/Emo26.gif

וזה גם מ45, ז"א מכל פרופיל.

EverMan

New member
אם את רוצה לשרת בדובר

צה"ל, אז כדאי שתתנסחי טיפה יותר טוב. כי זה בעיקר מה שהם מחפשים.

שאלה נוספת...

מה עדיף לשלוח מכתב בקשה או פשוט להתקשר אליהם ולבקש להתמיין? אני אמורה להגדיר להם תפקיד ספציפי או זה מיון כללי לאשכול דוברות ומידע?

רק מכתב.

לא רק שלא תיהיה להם שום התייחסות פרקטית לבקשה בעל פה, הם גם בעצמם יגידו לך לשלוח בקשה בכתב. בבקשה למדור קד"ץ תצייני שהבקשה היא לאשכול דוברות ומידע, ובבקשה לדו"צ זה לא ממש משנה אם זה "אשכול דוברות ומידע" בכלל, או 'מש"ק דוברות' בפרט, שכן זה ברור להם. או כך אני מניח.

מכתב בקשה

רק לכתוב שאני רוצה שהם ישלחו לי זימון.. או שממש להתעמק ולהביא גיליון ציונים,המלצות וכל זה?

למעלה