דובר צה"ל הודיע רשמית

Ayelet CA

New member
ההודעה באתר של נאסא

NASA STATEMENT ON LOSS OF COMMUNICATIONS WITH COLUMBIA A Space Shuttle contingency has been declared in Mission Control, Houston, as a result of the loss of communication with the Space Shuttle Columbia at approximately 9 a.m. EST Saturday as it descended toward a landing at the Kennedy Space Center, Fla. It was scheduled to touchdown at 9:16 a.m. EST. Communication and tracking of the shuttle was lost at 9 a.m. EST at an altitude of about 203,000 feet in the area above north central Texas. At the time communications were lost. The shuttle was traveling approximately 12,500 miles per hour (Mach 18). No communication and tracking information were received in Mission Control after that time. Search and rescue teams in the Dallas-Fort Worth and in portions of East Texas have been alerted. Any debris that is located in the area that may be related to the Space Shuttle contingency should be avoided and may be hazardous as a result of toxic propellants used aboard the shuttle. The location of any possible debris should immediately be reported to local authorities. Flight controllers in Mission Control have secured all information, notes and data pertinent to today´s entry and landing by Space Shuttle Columbia and continue to methodically proceed through contingency plans. News media covering the Space Shuttle should stay tuned to NASA Television, which is broadcast on AMC-2, transponder 9C, C-Band, located at 85 degrees West longitude. The frequency is 3880.0 MHz. Polarization is vertical and audio is monaural at 6.8 MHz. Reporters can also go to any NASA center newsroom to monitor the situation. New information, including the times and locations of press briefings, will be posted to this page.

Michal7

New member
המעבורת קולומביה "התפוצצה"

שלום לכולם, הודיעו בתקשורת שהמעבורת קולומביה התפוצצה באוויר דקות ספורות לפני הנחיתה. תמהני, עם זאת לגבי הפרטים באם מדובר בעוד "מתיחה". פרטים: זו הפעם בראשונה שאסטרונאוט ישראלי יצא למשימה במעבורת חלל (שת"פ אמריקני-ישראלי). דווח כי זו הפעם הראשונה שמעבורת חלל מתפוצצת בעת הנחיתה, והיכן היא התפוצצה? כמה מעניין- בפלשתין, טקסס! כמו כן, מי רוצה להתערב שלא ימצאו שרידים שיאפשרו זיהוי ודאי של הגופות? פשוט "יגידו" לנו שהאסטרונאוטים נהרגו בהתפוצצות? או שמא אתם חושבים ש"בדרך נס" הם יופיעו חיים? אה, ומי רוצה להתערב שבסופו של דבר ינסו להפיל את האשמה על סאדם או בין לאדן? לבשורות טובות, מיכל פיניקס, אריזונה

../images/Emo14.gif ../images/Emo7.gif

סוף סוף עם ישראל הרגיש קצת נחת, ועכשיו הגיע האסון הנורא הזה. אמנם עדיין אין שום הודעה רשמית בנוגע לגורלם של האסטרונאוטים, אבל מצד שני CNN כבר ממש מספידים את אילן רמון. תנחומי נתונים למשפחת רמון, כמו גם למשפחות שאר האסטרונאוטים.

../images/Emo104.gif../images/Emo7.gifתנחומים לרונה רימון../images/Emo104.gif

אז כן עכשיו זה רשמי מעבורת החלל "קולומביה" נעלמה, התפוצצה לרסיסים... ממש קשה לעכל איך 16 דקות יכולות לשנות חיים שלמים של 7 משפחות שלמות ורגע היסטורי בעיקר עבורנו, גאוות ארצנו אורי רימון - האסטרונאוט הישראלי הראשון מכאן ישראל רציתי למסור את תנחומיי לרונה רימון ולכל המשפחות אשר שכלו את יקירהם....
יהי זיכרם ברוך סאנשיינס

סאנשיינס, למען הצדק אנא דייק בשם:

אילן רמון, ולא אורי רימון. בכל אופן, יהי זכרו וזכר חבריו למסע בחלל ברוך

blankyaacov

New member
קולומביה

שלום . עכשיו השעה 1925 לפי שעון הארץ. אני מרותק למסך הקטן כבר 3 שעות וכמו כל עם ישראל גם אני בהלם מוחלט! בפשטות כואב לי. אני חובב תעופה וחלל ואני מבין בדיוק מה קרה פשוט אסון. ינחמנו המקום. בידידות לכולם.

הנשיא בוש מדבר עכשיו

שידור ישיר מבית הלבן המנהיג מהעולם החופשי מדבר על הטרגדיה הנוראי

anatul

New member
../images/Emo7.gifתנחומי למשפחות

במיוחד למשפחת רמון, תהיו חזקים - אנחנו איתכם

Ayelet CA

New member
דובר צה"ל הודיע רשמית

דובר צה"ל הודיע רשמית לפני זמן קצר על מותו של אל"מ אילן רמון, טייס בחיל האוויר, בפיצוץ מעבורת החלל "קולומביה". נשבר לי הלב

והאם יש מישהו מלבדי ששם לב

שהמעבורת התפרקה מעל עיירה בטקסס , שקוראים לה פלשתין? על הסימבוליות של העולם.

az ma

New member
../images/Emo104.gif בחצי התורן

כואב, כואב מאד. ליבי עם המשפחות וכמובן, בעיקר עם משפחתו של אילן.

למעלה