דוברן

• פותח הנושא varui
  • פורסם בתאריך

varui

New member
דוברן

שלום לכם לפני כמה זמן אני כתבתי שיש לי כמה זמן בעיה של דוברן אחורי! היום אני הייתי אצל אורטופד כף רגל הוא היסתכל תוצאות של בדיקה אבל לא יידע מה לעשות את זה! אבל נתן לי טרבן לעשריים ימים + מדרסים מה אני יכול לעשות הלאה כי הוא לא יודע מה לעשות איתי

דורבן

תבקש הפניה לטיפולי פיזיותרפיה במסגרת הקופה ובמקביל תעבוד על המדרסים 95% מהמקרים עוברים בטיפול שמרני

דורבן

שלום, דרבן היא בעיה מציקה מאד בכף הרגל, האבחה בד"כ נעשית על בסיס קליני, דייהנו תלונות ובדיקה גופנית. דרבן בדרך כלל כואב באזור העקב בשעות הבוקר בעיקר בזמן ביצוע הצעדים הראשונים, במקרים קשים יותר זה כואב גם בדריכה לאורך היום. הבעיה נובעת מדלקת ברצועות המתחברות לעקב. הטיפולים מורכבים מתרופות נוגדות דלקת, עקבי סיליקון, פיזיותרפיה (US מתיחות ....), סדי לילה, הזרקות, גלי הלם(טיפול נסיוני שאינו כלול בסל הבריאות) וכשכשלו כל אלה ניתוח. בד'כ לוקח זמן די רב (חודשים) עד שיש הטבה, אבל רוב החולים מסתדרים ללא הטיפולים המורכבים. בברכה,

varui

New member
כרגע

הרבה פעמיים במהלך היום כואב עקב קרסול בלי שאני יליך הרבה או שאני הולך הרבה אני באה הבית באה לי לבכות מרוב כאביים

rafagav

New member
נסי עיסוי עצמי...

עסי את קשת כף הרגל. הרפי את השרירים ופזרי את הגבשושיות בעקב. כבר זה יכול מאוד להקל עליך!!

למעלה