דוברות וקצונה

נהרה

New member
דוברות וקצונה

לכל מבקרי הפורום למיניהם, שלום! קיבלתי זימונים לשני האשכולות הנ"ל, ורציתי לשאול שתי שאלות לגביהם: א. אם וכאשר אני אצטרך לבחור ביניהם- איזה מסלול טוב יותר? ב. האם אני חייבת להיות בעלת ידע על הפוליטיקה ו/או המוזיקה הישראלית כדי להתקבל לגלי צה"ל או לכל אחד מהתפקידים שמופיעים באשכול דוברות ומידע? בתודה מראש על כל בדל מידע שתספקו לי...

היי

א. אי אפשר לדעת מה יותר טוב, זה אישי. אבל תחשבי בעצמך - את מוכנה לחתום קבע של 9 חודשים כדי להיות קצינה בתפקיד לפני שאת מכירה את התפקיד עצמו ואת המהות שלו בפועל? מצד שני, לאשכול דוברות מאוד קשה להתקבל. תחשבי כמה אנשים צריך בגלי צה"ל, דובר צה"ל ובמחנה (אני תכוונת לתפקידים טובים, לא לפקידות) לעומת כמה קצינים צריך. ועוד צד שיכול להיות שיקול: בתור קצינה את מקבלת קצת יותר כסף מהחברים שלך. ב. בהחלט. מישהי השאירה כאן קישור להודעה על מה יש במיונים לאשכול דוברות, זה צריך להיות בעמוד הזה או בעמוד הקודם, היה גם שירשור די ארוך על המיונים לאשכול. אגב, גם אני הולכת למיון של דוברות ומידע
(אני ב-3.1)

נהרה

New member
גם אני ב3.1

ובכלל, הבנתי שהולך להיות שם ייצוג די רציני של הפורום. די מצחיק אותי לחשוב שעכשיו אנחנו מתכתבות אבל במיונים לא נדע מי זו מי. למרות שזה בהחלט מוסיף קצת קסם לעיניין. אגב, קראת את " כמעיין המתגבר"? ואם כן- קראת את שאר הספרים של איין ראנד? (אני יודעת שזה לא פורום ספרות, אבל לא יכולתי להתאפק...).

The-Princess

New member
גם אני ב 3.1 ויש לי גם זימונים

לקצונה ב13.1 נראה לי יש לכם אולי גם למאבחנת פסיכוטכנית ביום חמישי הזה?!

נהרה

New member
לפרינססה (בצחוק...)

לא, אין לי זימון למאבחנת, אבל נתראה בקצונה. אגב- הזימון לקצונה הוא ל15.1 ולא ל13.1. see you ther...

אושר מ

New member
לוליטהההההה../images/Emo25.gif

פרינססה. תראו מי שמדברת... את לא אמורה להיות אצל האידיוט הזה שלך? מה עשית בבית בדיוק? אני בטח אקבל תשובה מחר...

נהרה

New member
רורשך יקרה

הוא לא אידיוט, אני אכן אצלו - והקטע המעניין יותר הוא מה עברתי בדרך. אבל את זה אני לא אספר לך בפורום הזה... מחר, אם אני אראה אותך, תשמעי סיפור מעניין. משהו בסגנון "גלגולו של מעיל"... see you...

אושר מ

New member
מה זאת אומרת רורשאך? מי מעיז לקרוא

לי ככה? חוצפה יש עליך ילדה. אוקיי. אני אקח את האידיוט ואחליף בחבר הזה שלך. ואת כנראה תראי אותי מחר, כי אני מרגישה טוב מכדי להישאר בבית...ואני מרגישה מספיק רע, בשביל לא להמציא תרוץ להישאר בבית. אוקצור, נדפקתי. טוב. שרשרת האוף טופיק הזו מיותרת. נדבר מחר לולה.

RACH1

New member
כיף לך!!!!

דבר ראשון, את בטח בי"ב, נכון???? כיף לך, תקופת המיונים המיוחלת שנבצרה ממני.....טוב לא חשוב..לעניננו: למיונים למאבחנת תביאי הרבה הרבה כנות, חיוך, והופעה ידידותית, כי בעיקרון זה מה שהם מחפשים. אל תנסי להשתמש במילים גבוהות מידיי ואל תנסי להרשים ( כמו מישהי שאני מכירה.......) פשוט תהיי עצמך ובהצלחה!!!! אההההה..ומשהו בשבילי: יש לך מושג אולי אם יש לךי סיכוי להיות כתבת צבאית אם אני תמגייסת באפריל???? ( גם קשור לדוברות) תודה.....

balcony

New member
אין סיכוי אם לא עברת מיונים

זה תפקיד מאוד מבוקש, ולכן לא ייתכן שיהיה צורך בחיילות עד כדי כך שיתנו את התפקיד למישהי שלא עבר מיון קדם צבאי לו. Balcony אגב, אם את מתגייסת בתשיעי באפריל, אז אנחנו אחיות לצרה.

The-Princess

New member
מחר מיונים....../images/Emo13.gif

מחר יש לי את המיונים למאבחנת יש לך אולי עוד דברים לספר לי... תודה אפי.

The-Princess

New member
המיונים...../images/Emo3.gif

המיונים היו בסדר, בעיקרון אני לא רוצה את התפקיד הזה וגם דיי אמרתי להם את זה בשלב הראשון, וגם ככה זה לא ממש מעניין אותי, כי יש לי סיכום פרופיל חדש שאז אני יקבל מנילה חדשה וזימונים חדשים.גם אמרתי להם שאני סימנתי את זה מקום שני ואני דיי מבועסת שלא קיבלתי את מה שדירגתי ראשון. מן הסתם הם הבינו שאני ממש לא מעוניינת בתפקיד, ובעיקרון אמרתי להם שאני לא רוצה וחתמתי ויתור אחרי השלב הראשון(עלק חתמתי ויתור, כאילו אני בקורס טיס או משהו...). שתלך לשם מישהי שרוצה... אני לא רוצה לשבת כל היום ולמאבחן מלשב"ים זה ממש לא אני!! איך היה לך? היית בתה"ש?!

המיונים...

אני חתמתי וויתור ממש בהתחלה. זה לא מעניין אותי וגם כתבתי להם מכתב שאני רוצה זימון למשהו אחר. הגעתי הבייתה בערך ב-10:30 אז הרווחתי את כל היום במקום לשבת ולהתייבש שם כל היום.

yaelie

New member
אני רוצה...!

אני רוצה להיות מאבחנת פסיכוטכנית במקומך..!
מה אני יכולה לעשות? (אני מתגייסת ב-20 לינואר לכלל צה"לי..)

classic

New member
גם אני

כנראה אגיע לקצונה ב13 כי העברתי מה14. ניפגש שם יש מידע על המיונים האלה בעמוד הקודם אני חושבת קלאסיק

למעלה