דוברות ומידע

almog87

New member
דוברות ומידע

אהלן! אני מעוניין לשרת בגל"צ ואני יודע שתנאי מינימום כדי להגיע למבחנים הם פרופיל 64 וקב"א 54. יש לי בעית גב, והבנתי שעליה מורידים פרופיל רק עד 72. האם יש מצב שיקבלו אותי למבחנים גם עם פרופיל 72? או לחילופין האם יכול להיות שעל בעית גב יורידו לי בכל זאת את הפרופיל ל64 ? תודה מראש.

Inigo Montoya 8

New member
אתה לא תגיע למבחנים עם 72

ואם אתה ממש רוצה להוריד פשוט תביא כל בעיה רפואית שהייתה לך אי פעם, ותגיע מהר מאוד ל64 או 45, חוצמזה תדגיש בראיון האישי שאתה רוצה לקבל תפקידי דוברות ומידע. מבחנים לא קלים- בהצלחה.

almog87

New member
:/

כבר היה לי צו ראשון ובו נקבע לי פרופיל 97... אני צריך לעבור ועדה רפואית כדי להוריד פרופיל, ועם בעית הגב כנראה שזה רק ל72, מה עושים מכאן?

Inigo Montoya 8

New member
תנבור בעברך הרפואי

וחפש, שברים, נקעים, חשדות לאסטמה, רשרוש בלב, קצב לב לא סדיר, בעיות בראייה- כל דבר. דווח עליו, עדיף עם המלצה מרופא המשפחה שלך שלאור נתונייך הרפואיים אינך יכול לשרות ביחידה קרבית. או לחילופין לך לקרבי.

אוהד1987

New member
לי יש פרופיל 97 והייתי במיוני גל"צ

אפשר להגיע למיונים עם פרופיל קרבי....רק תדע לשכנע אותם כמו שצריך לתת לך זימון... הבעיה היא שגם אם תעבור את כל המיונים (מבחנים עיוניים, מבחני קול, סימולציות, ראיון אישי וועדת קבלה), יש "ועדת קרביים" שבוחרת מספר מצומצם מאוד של הטובים ביותר מבין הקרביים.

gamegir

New member
../images/Emo45.gif

לי יש פרופיל 72, והגעתי למיונים.. פשוט תשלח פקס לגל"צ (תבקש את המספר בלשכת גיוס) ותסביר למה אתה חושב שכדאי להם לזמן אותך- כמה אתה רוצה את זה, אם יש לך ניסיון כלשהו בעיתונות, וכו' וכו'.. יש הרבה מאוד סיכוי שאחרי פקס כזה (לשלוח לפחות פעמיים! ולהתקשר לוודא שהגיע) תקבל זימון למיונים, אבל שוב- אם אתה מגיע לוועדה, כלומר השלב האחרון, עניין הפרופיל צץ ועולה שוב והוא בעוכריך- בכל מחזור יש תקן לשני קרביים (כלומר- בנים עם פרופיל מעל 64), לעומת כארבעים מקומות בקורס. קח בחשבון.. (-->תוריד פרופיל, איכשהו.) בהצלחה (סבב המיונים הראשון הוא בסביבות ינואר, אם אני זוכר נכון, כך שכדאי לשלוח בנובמבר בערך.)

כבשלה

New member
יש לי ידיד..

שיש לו פרופיל 97 והוא התגייס לא מזמן לגל"צ..

למעלה