דובים בארץwowלא ידעתי

white star

New member
../images/Emo54.gif וולקאם?! ../images/Emo129.gif

תתכופף ותקבל אותו כיאות לפורום

dagystyl

New member
אל תתלהב יותר מדי...

הסצינה לא פופולארית פה כמו בחו"ל

dagystyl

New member
מה אני יגיד לך הארץ שלנו

מפוצצת פאבים של דובים או מועדונים לדובים... אי אפשר לפספס פשוט בכל מקום אפשר למצוא וגם כל כמה חודשים יש וויקאנד מדהים בצפון... מה, וגם בדוכני עיתונים יש ערימות של מגזינים לדובים ובארץ שלנו זה גם מאוד מאוד אהוד להיות שמנמן שעיר ובריא ועוד יותר: להיות הומו שמנמן שעיר ובריא. אפילו לאגודה ההומו-לסבית בארץ אין קמצוץ של אהדה למונח "דובים גאים" טוב, כמובן, כי חוץ מלהיגעל הם גם עסוקים בלהילחם בזכויות של הקהילה עם כל החרדים, דתיים והומופובים למיניהם שלא חסר פה בארץ. אני לא יכליל, יש כאלה (רזים) שאוהבים את זה פה, אבל כנראה שזה לא עובד. גם כשאני יהיה סבא המצב יישאר ככה... כי זאת מדינת ישראל שום ארגון דובים בעולם אפילו לא חושב על להגיע לכאן... טוב, דיי להיום

stefan10

New member
אוסיף ואומר

שאכן יש קומץ ואפילו "קמצוץ" של רזים או שנראים לא דובים שאוהבים דובים גאים. מתוכם יש לא מעט מוזרים או מטורפים שדוגלים בסוג של התעללות באובייקט הדובי כמו שאחד לפני כחדש שיחק איתי במחבואים וחיכה בחושך במיטה שלו כמו הזאב שמחכה לטרוף את כיפה אדומה. סליחה איפה הנימוס והכנסת האורחים האלמנטרית הוא לא היה יפה ואני לא רציתי להיות ארוחת חטיפים (אני יותר בקטע של ארוחה עם כמה מנות(עם המנות בשר שלי אפשר להאכיל כל השנה) בצורה מכובדת על השולחן (אני ממש לא פוסל מיטה או מקומות אחרים)) . ואני לא ממש מת על המשחק הזה. וכבר לשמחתי האנשים האלה אצלי מחוץ לתחום . אז ... איפה הם הנורמאליים המפנקים והמטריפים במיטה...למה הם לא עולים אליי לרגל ...???? הכל כרגיל בלה בלה אצל כולם... ומי שזכה לבן זוג או לפרטנר ראוי זכה במתנה נדירה

למעלה