דובדבן במחיר מתוק

Anuerysm

New member
דובדבן במחיר מתוק

דובדבן במחיר מתוק זה דבר נורא ואיום שהורס את העטיפות של הדיסקים שלי. תעשו להם משהו^@#)^()%(%$)

fire witch

New member
ככה תפטר מהרעה החולה הזאת

אז ככה ,להקשיב טוב , זאת הפעם האחרונה שאני אומרת את זה - 1)לוקחים את העטיפה עם המדבקה המכפרת . 2) מנסים להוריד מה שאפשר מהנייר . 3)מה שלא יוצא בכוח - יוצא בעוד יותר כוח! אבל בשביל לשמור על העטיפה היפה והמנצנצת מנסים לגרד את השאריות עם הציפורן. 4)את כל החולירע שלא יורדת גם בקרצופים עד שיורד דם מהאצבעות אתה מוריד ככה - לוקח כוס קולה קרה , מרביץ כמה שלוקים וגרעפס בריא (זה החלק של הכיף) ואז טובל בשאריות הקולה קיסם אוזניים ומרטיב את שאריות הדבק והנייר עד שהם ספוגים , כל זה תוך זהירות רבה שלא להרטיב חלקים חיוניים באריזה (חוברות וכאלה ) , מגרד עוד קצת אבל עם ציפורן אחרת כי השניה חבושה . ככה אתה חוזר על הקטע עם הקולה עד שהמדבקה+ הדבק יורדים או לחילופין עד שאתה מבין שיש דברים קצת יותר מעניינים ועוזב את האריזה במנוחה !

Anuerysm

New member
אבל האמת היא

שיש גם דברים יותר מעניינים מהפורום הזה ובכל זאת אנחנו נמצאים בו ויש בו גם מגרעות שאפשר להפטר מהם ולכן גם נפטרים.

Anuerysm

New member
העיקרון של ההודעה שלך

היה להעביר לי שיש דברים יותר מעניינים מהעטיפה אבל העטיפה מהווה חלק חשוב מההנאה של דיסק חדש ובאותה מידה למשל יש דברים הרבה יותר מעניינים מהפורום הזה ובכל זאת את לא עושה אותם אבל אני מעריך את חוש ההומור שלך

fire witch

New member
העקרון של ההודעה שלי היה להסביר

איך מורידים את המדבקה המעפנה הזאת שמעצבנת גם אותי בעזרת ממיס הדבקים הכי עדין שיש ושפועל על מדבקות מהסוג הזה ! אתה יכול לשאול את אודטה אם אתה לא מאמין לי

fire witch

New member
רואים ? רואים ?

לא סתם אמרתי , אפילו שהדעה הזו קצת משוחדת .... אני באמת עושה ככה וזה מוריד מדבקות סבבה וגם כל מיני שאריות של דבק ! קולה זה הדבר הכי שימושי שיש במטבח , אפשר גם לנקות איתה צהוב מהשירותים!

Anuerysm

New member
וואלה?

תודה
השבוע אני אמור לקבל בדואר את TOMMY של THE WHO ננסה את זה עליו

ketas

New member
עוד הוחכה לזה שקולה הורסת כל דבר

אבל ממש טעימה

Dead Scene

New member
כמכורה למשקה וכאחת שייש לה טיפול

שיניים היום אני אסכים ;) אגב אפשר לנסות גם להסיר עם מים חמים.

Caraya

New member
צודק...

זה לא רק מדבקה זה גם האריזה מבפנים שונה

למעלה