שהעגיל שלו בד"כ בגבה השמאלית ועכשיו היא בימני בימנית*
A Angel In Disguise New member 13/11/07 #14 ../images/Emo168.gif ביל: "אימא!!! מי זה?!" טום: "אתה. זו מראה ביל.."
L LiHiLuSh New member 13/11/07 #17 אני שלהלה ביל:יו פאפי שלי ,לא לא על תשטין על השטיח של אמא,אוי נווו..שיט נירא לי אינ צריך לרוץ מפהה!! עלובב
אני שלהלה ביל:יו פאפי שלי ,לא לא על תשטין על השטיח של אמא,אוי נווו..שיט נירא לי אינ צריך לרוץ מפהה!! עלובב
E Ever Dream Of Me New member 13/11/07 #30 אוקי.. אוי לא! שוב טום עושה לי בושות עם בחורה מול כל הקהל =.='''''''' לא יודעת אם זה טוב או לא, אבל שיהיה XD(הדיבוב)
אוקי.. אוי לא! שוב טום עושה לי בושות עם בחורה מול כל הקהל =.='''''''' לא יודעת אם זה טוב או לא, אבל שיהיה XD(הדיבוב)
M MaaYanUshM1 New member 14/11/07 #38 שלי... "חחח נו באמת...תראו איך עושים אנג'לינה גו'לי כמו שצריך..."
A Angel In Disguise New member 13/11/07 #11 ../images/Emo168.gif ביל: "אתה רואה את זאתי שם? מתאימה לך.." טום: "זה בן" ביל ~_~"
T TaaaaaaaaaaL New member 13/11/07 #15 ../images/Emo109.gif שללי שללי שללי ../images/Emo9.gif ד"א בדיוק היום חשבתי לאן נעלמה הפינה , בעקרון לפניי 10 דקות ואז נכנסתי וראיתי אותה והדיבוב שלי - ביל: "טום מה אתה אומר ? אני, אתה , אחרי ההופעה במלון ?!" טום:"מצטער ביל כבר קבעתי עם מעריצה רוסיה" ! הלך או לא הלך ?!
../images/Emo109.gif שללי שללי שללי ../images/Emo9.gif ד"א בדיוק היום חשבתי לאן נעלמה הפינה , בעקרון לפניי 10 דקות ואז נכנסתי וראיתי אותה והדיבוב שלי - ביל: "טום מה אתה אומר ? אני, אתה , אחרי ההופעה במלון ?!" טום:"מצטער ביל כבר קבעתי עם מעריצה רוסיה" ! הלך או לא הלך ?!
L LiHiLuSh New member 13/11/07 #19 אניני גס גס גס ../images/Emo6.gif ביל:אוי טום אתה נירא כולכך טוב שאתה מנגן אוי טום אני כבר גומר פה! טום:אוך ביל דיי,אתה מחרמן אותי אש וגם ככה הגיטרה רועדת במקום הלא טוב!אהה אואהה אוקי אוקי חח אינ רושמ תאת זה ואני ניקראת פה מהטימטום כמובן!
אניני גס גס גס ../images/Emo6.gif ביל:אוי טום אתה נירא כולכך טוב שאתה מנגן אוי טום אני כבר גומר פה! טום:אוך ביל דיי,אתה מחרמן אותי אש וגם ככה הגיטרה רועדת במקום הלא טוב!אהה אואהה אוקי אוקי חח אינ רושמ תאת זה ואני ניקראת פה מהטימטום כמובן!
L LiHiLuSh New member 13/11/07 #27 ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif תיקראי את הקטעי סקס וסתם נשיקות וריקודים שלי בפאנפיקים ובסיפורים בכלל תמותי
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif תיקראי את הקטעי סקס וסתם נשיקות וריקודים שלי בפאנפיקים ובסיפורים בכלל תמותי
T TaaaaaaaaaaL New member 13/11/07 #26 ../images/Emo109.gif אני יכולה להוסיף תמונה שאני רוצה שהם י ידובבו גם ?^^ אם את מסכימה כמובן
T TaaaaaaaaaaL New member 13/11/07 #31 ../images/Emo109.gif דור זו רק אני או שהיא לא עונה לנו ?../images/Emo2.gif