דובב את התמונהD: סליחה על האיחור... :(
א אגנסקעXD New member 13/11/07 #2 ../images/Emo194.gifאנינאנינאני ביל: טומי חכה שאני אני מיד חוזר. טום: ביל תעורר אחנו באמצע הופעה. ביל: אה? מה? אמרתה משהוא?! גרוע..!
../images/Emo194.gifאנינאנינאני ביל: טומי חכה שאני אני מיד חוזר. טום: ביל תעורר אחנו באמצע הופעה. ביל: אה? מה? אמרתה משהוא?! גרוע..!
1 16yaeli New member 14/11/07 #34 אנייייייייייייייי טום: ביל דמיין שאתה הגיטרה שלי ביל: אחחח כעע טוםםם אני **** חח תודו שזה נראה ככה
D dorkiflitz New member 13/11/07 #3 שלי ../images/Emo9.gif טום בלב: בוא נעשה את עצמי מנגן, אבל בעצם אני כותב את התוכניות שלי להתנקש בביל ביל בלב גם: מה הוא כותב שם האידיוט? יצא דפוק רצח, תביאי תמונה אחרת באימשלך XD
שלי ../images/Emo9.gif טום בלב: בוא נעשה את עצמי מנגן, אבל בעצם אני כותב את התוכניות שלי להתנקש בביל ביל בלב גם: מה הוא כותב שם האידיוט? יצא דפוק רצח, תביאי תמונה אחרת באימשלך XD
A Almighty Efraty New member 13/11/07 #6 ../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif ביל: טום! מה לעזאזל אתה עושה?! טום: תפסיק להפריע לי! אני מנסה לשים לק! עלוב עלוב עלוב.
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif ביל: טום! מה לעזאזל אתה עושה?! טום: תפסיק להפריע לי! אני מנסה לשים לק! עלוב עלוב עלוב.
A animfanatic New member 13/11/07 #7 אנייייי ביל: אוי טום אתה כזה נעים טום חושב לעצמו *אוף לעזאזל איתו, כל פעם זה אותו הדבר... טום: "ביל תזיז את הפרווה ממני!"
אנייייי ביל: אוי טום אתה כזה נעים טום חושב לעצמו *אוף לעזאזל איתו, כל פעם זה אותו הדבר... טום: "ביל תזיז את הפרווה ממני!"
3 3has3 New member 13/11/07 #9 XDD שימו לב שהידיים שלו זה כמו הזה שתופסים ככה את הידיים ומסתובבים XDDDD אז ברגע זה ביל מסתובב ממש מהר וזה הפרצוף שלו D:
XDD שימו לב שהידיים שלו זה כמו הזה שתופסים ככה את הידיים ומסתובבים XDDDD אז ברגע זה ביל מסתובב ממש מהר וזה הפרצוף שלו D:
D dorkiflitz New member 13/11/07 #10 אני שוב ../images/Emo6.gif ביל: לא, לא אני אהיה ילד טוב! בבקשה טום תחזיר את החגורה ותעזוב אותי! צולללללללע כל כךךךךךך
אני שוב ../images/Emo6.gif ביל: לא, לא אני אהיה ילד טוב! בבקשה טום תחזיר את החגורה ותעזוב אותי! צולללללללע כל כךךךךךך
T TaaaaaaaaaaL New member 13/11/07 #22 ../images/Emo109.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אהבתי ד"א , היית צכה לשרשר את זה לתמונה .. לא לתגובה של דור ..
../images/Emo109.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אהבתי ד"א , היית צכה לשרשר את זה לתמונה .. לא לתגובה של דור ..
A Angel In Disguise New member 14/11/07 #35 מז'תומרת לא בגבה הנכונה?../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif