דובבו את התמונהXD דורשXD
R Rock This Party New member 15/2/08 #4 ../images/Emo113.gif יש כאן דיבוב מפגר טום: im sexy! im hot! im everything you not חה חה ביל , חה חה!
../images/Emo113.gif יש כאן דיבוב מפגר טום: im sexy! im hot! im everything you not חה חה ביל , חה חה!
D dorkiflitz New member 15/2/08 #5 יש לי ציטוט דפוקקקק טום: ממממ הסכין גילוח עושה את העבודה ממממ XDDDDD יותר עלוב מעלוב XDDD
N noa165 New member 15/2/08 #6 XDDDDDDDDD יו איזו תמונה תיזהרו, זה יצא מפגר: טום: לפעמים ממש ממש משעמם לי ואז אני מגלה דברים מוזרים, כמו שאם עושים ככה (מדגים עיסוי שקדים עם קצות האצבעות XD) זה ממש אהההה (גונח). אני הזהרתי אתכן...
XDDDDDDDDD יו איזו תמונה תיזהרו, זה יצא מפגר: טום: לפעמים ממש ממש משעמם לי ואז אני מגלה דברים מוזרים, כמו שאם עושים ככה (מדגים עיסוי שקדים עם קצות האצבעות XD) זה ממש אהההה (גונח). אני הזהרתי אתכן...
R roni kaulitz New member 15/2/08 #7 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifD: אוקיי יצא דפוק ../images/Emo6.gif ביל: "מראה מראה שעל הקיר.. מי הכי חתיך בעיר?" טום עונה: "ממממממממ.. אני~ליטוף פנים~" יצצא כל כך דפוק XDDDDDDDD
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifD: אוקיי יצא דפוק ../images/Emo6.gif ביל: "מראה מראה שעל הקיר.. מי הכי חתיך בעיר?" טום עונה: "ממממממממ.. אני~ליטוף פנים~" יצצא כל כך דפוק XDDDDDDDD
F Fall Out Liel New member 15/2/08 #11 ../images/Emo168.gif טום: "תראה מה קצת מייקאפ יכול להסתיר, היה לי חצ'קון פה, ועכשיו.. אין!" ביל: "אז אתה היית זה שלקח לי את המייק אפ!! " סתם, לא
../images/Emo168.gif טום: "תראה מה קצת מייקאפ יכול להסתיר, היה לי חצ'קון פה, ועכשיו.. אין!" ביל: "אז אתה היית זה שלקח לי את המייק אפ!! " סתם, לא
S Shir Kaulitz New member 16/2/08 #13 דיי הבנאדם הזה כ"כ מאוהב בעצמוו ../images/Emo6.gif ../images/Emo70.gif
X Xx Haley xX New member 16/2/08 #15 ../images/Emo223.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gifבטח שהוא לבד הוא עושה את עצמו
X Xx Haley xX New member 17/2/08 #26 ../images/Emo223.gif../images/Emo6.gif מאוד חחXD איזה מושי חחחח מושי? חח אל תישאלו ככה זה שחוזרים מבילוי עם אנה ורואים את אלינור שם ושיר XDDDDDDDDDDDDDDDDD
../images/Emo223.gif../images/Emo6.gif מאוד חחXD איזה מושי חחחח מושי? חח אל תישאלו ככה זה שחוזרים מבילוי עם אנה ורואים את אלינור שם ושיר XDDDDDDDDDDDDDDDDD
E ElinorLahav New member 16/2/08 #16 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל כךךךךךך ../images/Emo2.gif ../images/Emo205.gif אבל הוא סקס
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל כךךךךךך ../images/Emo2.gif ../images/Emo205.gif אבל הוא סקס