"קח אותי טום" XDD |שריטהה|
ס סנפ XD New member 19/12/07 #31 ../images/Emo11.gif../images/Emo214.gif ננסה . ../images/Emo6.gif ביל: "חח אופס" טום"מה? אנחנו לא עשינו כלום!אני לא הומו!" חה.
../images/Emo11.gif../images/Emo214.gif ננסה . ../images/Emo6.gif ביל: "חח אופס" טום"מה? אנחנו לא עשינו כלום!אני לא הומו!" חה.
נ נועוש79 New member 19/12/07 #41 אעעע אמ,ני רוצה לשבת על טוםD: טוב נו,זה לא כ"כ נשמע טוב אבל, אני רוצה לשבת בין ביל לטוםD:
T TaaaaaaaaaaL New member 19/12/07 #42 ../images/Emo109.gif יש לי עוד אחד../images/Emo70.gif טום:"ביל חסר לך שאתה מפליץ" ביל:"חעחע כבר עשיתי את זה פעמיים"
../images/Emo109.gif יש לי עוד אחד../images/Emo70.gif טום:"ביל חסר לך שאתה מפליץ" ביל:"חעחע כבר עשיתי את זה פעמיים"
A animfanatic New member 19/12/07 #45 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מצחיקהההההה XDD
S Shir Kaulitz New member 19/12/07 #44 חחח ../images/Emo6.gif איך היד של טום ממשמשת לביל תתחת ../images/Emo70.gif
ע עדן וונטז New member 19/12/07 #48 P: מראיין:ביל נוח לך ? ביל:כהה הכי נוח בעולם לשבת על טום לא הרבה יודעים אבל לטום יש.... טום:ביל תישתוק כבר!!!! חכה חכה בבית XD
P: מראיין:ביל נוח לך ? ביל:כהה הכי נוח בעולם לשבת על טום לא הרבה יודעים אבל לטום יש.... טום:ביל תישתוק כבר!!!! חכה חכה בבית XD
א אוררי קאוליץ New member 20/12/07 #52 איי גמניי רוצצה : איך אני אוהבת את השטויות האללה XDD ביל : " ההיי טרמפולינה " D:: טום : " מה השמנתי ?: "
איי גמניי רוצצה : איך אני אוהבת את השטויות האללה XDD ביל : " ההיי טרמפולינה " D:: טום : " מה השמנתי ?: "