דואתלון גלי הדר

Lance_Armstrong

New member
דואתלון גלי הדר

לכל המתחרים, ולאיגוד. הנה כמה דברים שאולי כדאי שתדעו... אני מתאמן כל יום בפלמחים, מפני ששם האימונים שלי מתקיימים (אני מתאמן בקבוצת Velo club Holon). חדשששששששש חם מהתנור (לפני שלוש חודשים בערך...) סידרו עד לחוף הים, שוליים בהם ניתן לרכוב. מפני שזה די חדש, נשארו עוד המווווווווווון אבנים על הכביש. ולכן, תיזהרו מפנצ´רים. בימים האחרונים, הרוח היא לכיוון מזרח. רוח חזקה מאוד... יש קצת זכוכיות על הכביש... והנה בקשה לאיגוד הטרי´. בימי שישי בלילה, יש מסיבות בפלמחים, והמון נהגים משוגעים ומשקאות חריפים וכד´... ולכן, ביום שבת בבוקר, כדאי לעשות ניקויי של הכביש מכל הזכויות וכל הבלגאן.. אולי גם מכל השועלים המרוחים על הכביש וכל הפיחסות למינהם... המסלול הוא עם 2 עליות קצרות (אם המסלול הוא עד חוף הים ממש... והוא כן עד כמה שהבנתי...) ואז כשעושים את הפרסה , יש שוב, 2 עליות... וזה הכל בסה"כ... אין עליות רצחניות. אם יש לכם שאלות, אתם מוזמנים לשאול. איתי רוזנבלום.

Lance_Armstrong

New member
לא.. זה בסדר מירי ../images/Emo13.gif

אני מטעה אותם... זה לא באמת מה שהולך בפלמחים
הם לא יודעים על הסכינים שיש על הכבישים, ועל הבגדים הזרוקים... חבר´ה , פלמחים נהיה מקום מאוד מפחיד... מאוווווד מפחיד.. ומה שאני רושם, זה מאוד רציני... היום ראיתי מכונית מסתתרת לה בשיחים ובה בנאדם רעול פנים מה שנקרא... ואני לא רוצה לדעת מה הוא עשה שם. אני מקווה שהוא לא עשה כלום... לה לה לה ביי

berale

New member
אז זה אתה...

אז זה אתה שגרם לסגירה של צומת עין הקורא לשעתים היום!!! הייתי בטוח שזה מישהו משלנו...

Lance_Armstrong

New member
כן. עשיתי אימונים שם...

למרות שאני לא מתחרה, עשיתי שם אימונים. ולא יודע, חשבו שאני מחבל. והתחילו לסגור עליי עם מחסומים, מסוקים, בלגאנים... הייתי בשוק

rmiri

New member
מאוד מפחיד להתאמן שם

אתמול הפסדתי אימון אופניים בגלל המחבל כבר אני לא יודעת אם המסוקים שבשמיים מחפשים את המחבל או שזה מסוק של הבסיס שמתאמן

Lance_Armstrong

New member
בבסיס מסתובבים חיילים עם נשק

טעון ומוכן לירי. אגב, החיילים שם כ"כ לא נחמדים! עשיתי חזרות בעליות, והם שיגעו לי ת´שכל.

למעלה