דואר

דואר

תגידו האם אתם מקבלים דואר בשבוע האחרון? אני גרה באיזור הפרחים ליד העירייה ובשבוע האחרון לא מגיע דואר לא חשבונות (סלקום לדוגמא - ובררתי איתם והם שלחו) ולא מכתבים נוספים שאני יודעת ששלחו לי ובקיצור - כלום... משהו נתקל באותה בעיה? האם אתם יודעים את שעות הפתיחה של תחנת החלוקה (עברה לליגד במרתף - שאלתי בדואר של דבורנית. הם גם אמרו שאין מה להתקשר כי לא יענו - יופי של שירות!!! )

BenjiMan

New member
בעיה ידועה...../images/Emo60.gif

גם אנחנו לא קיבלנו את חשבון החשמל האחרון...בעיה כללית של כל העיר... אני יודע שהרבה התלוננו ( גם אני )...ללא תוצאות ממשיות... ב.

Angel972

New member
חשמל בכלל מחולק

ע"י חברת החשמל ולא ע"י הדואר הרגיל (אם אני לא טועה).

אמץ

New member
נראה לי שלא.

אני יודע הגז וסלקום (ואולי גם פלאפון) מחולקים בלי הדואר.

בעיה ידועה בהחלט

אמי התלוננה בפני המנהל והוא אמר שהדואר אמור להגיע כל יום, מה שלא קורה! (אני גרה באיזור עמק החולה). והיום קיבלתי טופס תשלום לאוניברסיטה שהתאריך שלו עבר! לא יודעת אם זה יעזור או לא, אך נפתח אתר חדש לתלונות הציבור ושם כתבתי את תלונתי. וזאת כתובת האתר למעוניינים: www.tluna.co.il המשך שבוע טוב לכולנו.. :)

bananacream

New member
גם אני גרה בפרחים והשבוע טרם קיבלתי

דואר. בממוצע אני מקבלת דואר יומיים בשבוע

אליזבט3

New member
גם אנחנו לא

קיבלנו כל השבוע. גם אנחנו באזור הפרחים. משהו לא מריח טוב...

תכתבי../images/Emo30.gif ותתקשרי../images/Emo33.gif

ראי את השרשור כאן. כולם יודעים שיש בעיה, ורק צריך להטריד אותם עוד קצת עד ש(אני מאמין) זה יפתר. בהמשך לראש העיר שהובטח שיטפל, ועוד, קיבלתי היום תשובה בכתב מסמנכ"ל בכיר לנושא דואר במשרד התקשורת שהוא מטפל (בעקבות טלפון). נראה. פניתי גם לעיתונות המקומית. צריך פשוט להפעיל לחץ מסיבי, בנחישות, וזה ישתפר.

איך להשיג את המוקד בליגד

תתקשרו למוקד פניות הציבור של הדואר ברמלה (זהבה, 08-9228-100 או 200 בסוף). היא כבר תחבר אותכם לשם. ואז תדברו עם האחראי - שמשון. אם תאמרו לו שאתם חלק מהתארגנות תושבים בנושא, זה עשוי להיות עוד יותר אפקטיבי.

אמץ

New member
קרה גם לנו

שהדואר הגיע בלילה. ופעם אחת ראית את הדוור גם ב0700. הבעיה שגם לא ממש מכניסים את הדואר לתיבה ואם מגיע בלילה, יש סיכוי טוב שזה יעוף ברוח וירטב בגשם...

סנופה

New member
דווקא אתמול

קיבלתי דואר ששלחו לי ב1.11 ומאוד התרגשתי! דואר מאותו חודש שמגיע באותו חודש? זה לא דבר שקורה כל יום
אוף.

סנופה

New member
אני בדיוק עובדת על זה

מרוב התרגשות אני לא מוצאת את המילים המתאימות...

למעלה