דואר

diamond992

New member
דואר

בעיה בשליחת דואר hp 4150 מאפשר לישלוח ממנו דואר אך כשאני מנסה להוריד דואר מקבל הודעה שלא ניתן להוריד דואר ההגדרות נכונות מה יש לעשות? בתודה מראש

AYELET1

New member
אולי בכל זאת יש בעיה בהגדרות? ../images/Emo3.gif

מה הגדרת?

diamond992

New member
דואר

היגדרתי pop3 שרת דואר ניכנס דואר יוצא (מתאים להגדרות בpc)שם מישתמש סיסמה

AYELET1

New member
אתה לא באמת מצפה לתשובה...

לדעתי יש לך טעות בהגדרות (אם עדיין אינך מצליח להוריד דואר) איך הגדרת- הכוונה איך הגדרת שלב אחרי שלב...

diamond992

New member
דואר

לא הבנתי את הכותרת שלך בכל אופן ניכנסתי לחשבונות ומישם היגדרתי כתובת דואר אלקטרוני מישתמש סיסמה פרטי שרת ניכנס יוצא וזהוא ואני כן מצפה לתשובה למי שמסוגל לתת אותה

raananta

New member
אני אנסה לסדר את חוסר ההבנה

תכתוב בבקשה מה כתבת בכל שדה (אל תחשוף סיסמה בטעות) שם משתמש, שרת דואר יוצא וכו וכו. כתוב בצורה הכי מפורטת שאפשר כי גם לדעתי מדובר בעניין של הגדרות. לעיתים יש שוני בין ההגדרות הדרושות לפוקט לבין אלו הדרושות ל-PC.

diamond992

New member
דואר

שלבים ניכנס לחשבונות הגדרת דואר אלקטרוני מזין דואר אלקטרוני מסך שני שם מישתמש ןסיסמה מסך שלישי מופיע סוג חשבון באפור כך שאני עובר למסך 4 פרטי שרת דואר ניכנס mail.netvision.net.il שרת יוצא mailgw.netvision.net.il וזהוא שרת ניכנס ויוצא היגדרתי קודם במיספרים ללא תוצאות תודה לכל המשיבים

באותו מסך רביעי (דואר נכנס ויוצא)

האם נכנסת לאפשרויות (setings)? אם לא - הכנס לשם, הוא יקח אותך דרך שלשה מסכים : במסך הראשון מומלץ שלא לסמן בדיקה אוטומטית כל X דקות, ובחיבור - work במסך השני בדוק ששני הראשונים מסומנים (הראשון- אימות, והשני, שכנראה הוא הסיבה למצוקתך-SSL שיהיו מסומנים שניהם) במסך השלישי בחר כאוות נפשך אם אתה רוצה רק את כותרת המייל או את כולו לחץ סיום, לחץ עוד פעם סיום וספר לנו אם הצליח

diamond992

New member
דואר

ביצעתי בדיוק את מה שנאמר ואני מקבל הודעה לא היתה אפשרות ליצור חיבור מסוג secue sockts layer ולאחר לחיצה על ok מופיעה הודעה לא ניתן להוריד הודעות אל המכשיר הנייד שלך בדוק הגדרות ....... עזרה!!!!!

למעלה