דואר רשום ...

yoavep

New member
דואר רשום ...

הי למי שזוכר את הקרוב שהבטיח לי שהוא שולח תמונות ומסמכים - אז אתמול קיבלתי פתק מן הדואר (הוא שלח בדואר רשום) ואי"ה מחר אקח את החבילה מן הדואר, אז תחזיקו
(אני מקווה שזאת החבילה שהוא שלח ולא איזה משהו אחר)... בנוסף - קרוב משפחה מאותו ענף יצר עימי קשר ואמר לי שהוא נוסע לארגנטינה ביום ד´ והוא רוצה לעשות מחקר מעמיק שם על המשפחה (מקורה של המשפחה בארגנטינה). כמובן שאני מאוד שמח שסוף סוף מצאתי מישהו שמרצונו החופשי הציע לי ללכת לבתי הקברות ולצלם קברים ולהשיג תעודות פטירה. ממש נשמע טוב מידי. בנוסף ציידתי אותו בעץ המשפחתי עם כל השאלות הפתוחות והוא יבקר שם דוד קשיש בן 80 שיוכל לעזור יותר. אז מבחינתי תשרי זהו אחד החודשים הטובים ביותר עד היום מאז שהתחלתי את העץ והלוואי והשנה תהיה באמת שנה טובה.

../images/Emo45.gif כמה טוב ש"נוחתות" עליך פתאום

בשורות טובות בשרשרת. כיף לקוות, כיף לקבל מעטפות מעניינות, כיף להצליח... מחכה לדיווחים, ארנון

מקווה שזה באמת מה שחיכית לו...

והנה עובדה מפתיעה אנחנו לא היחידים בחיפוש,פתאום מתגלים עוד קרובי מישפחה מעונינים שבעצם רק חיכו למישהו כמונו.. שלך חנה גונן

שרי סילבר

Active member
מעולה תזכור את מה שתמיד קורה פה לרבים מאיתנו, זה בא בגלים. שרק ימשך לך הגל הזה של ההצלחות. נשמע כמו התחלה נהדרת של השנה

למעלה