דואר צבאי?

sofifi

New member
דואר צבאי?

שלום, אני רוצה לשלוח לחברי בסירקין מכתב. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי קצת בעניין... הפרטים שיש לי: שם, מס' אישי, שם היחידה ומספרה. אילו עוד נתונים אני צריכה? אני מניחה שאני צריכה גם את הדואר הצבאי של סירקין, מישהו יודע אותו אולי? או איפה אני יכולה למצוא אותו? תוך כמה זמן המכתב יגיע אליו? המכתב נשלח ממרכז הארץ. תודה

אולי תבדקי בקצין העיר

נראה לי שתהיה לך קצת בעייה עם סירקין
אין לציין שם יחידה על המעטה.

טפת

New member
החמצן חזר אלי תודה רבה לצהל../images/Emo24.gif

בשורות טובות הפלוגה ובתוכה השריונר הלוחם ירדו ליום יומיים למלון באזור צפת אני ממש חוששת לומר מיקום מדוייק כי הפכתי לפרנואידית מהמיזבאלה שלא ישלח לשם טיל. לא אלאה אתכם במה שעברתי בשלושת הימים האחרונים, אך סוף טוב הכל טוב. עם ישראל חי טפת

oshiko

New member
טפת, ../images/Emo45.gif שמח בשמחתך

אני יודע בדיוק מה עבר עליך. הייתי ב 3 ימים כאלה בשבוע שעבר. מרגיש פיזית, גם את הלחץ, גם את ההקלה. אגב, מקום העבודה שלנו מאפשר להורים לחיילים בחזית (ויש רבים כאלה) פגישה עם פסיכולוג.

טפת

New member
תודה סופיה על החיבוק ממך זה בהחלט ע

החיבוק עוזר ומרומם את הנפש.

oshiko

New member
בקצין העיר ייתנו ד.צ. אחר שתעני ...

על השאלה מה הקשר שלך לחייל, באיזו יחידה הוא, ומה מספרו האישי

sofifi

New member
מיואשת עד דמעות!

קודם כל, תודה רבה לכולכם על העזרה... אבל, אני משעות הבוקר על טלפונים בלי הפסקה. קציני העיר - חלק לא עונים, אצל חלק הטלפונים לא מחוברים. הגעתי לקצין העיר בתל אביב- נתנו לי את המספרי טלפון של הבסיס עצמו - נתנו לי 4 מספרים, 3 מהם לא מחוברים וברביעי פשוט לא עונים. אני ממש מיואשת וחשוב לי להוציא את המכתב הזה. מבקשת עצתכם ועזרתם. תודה.

3תיתי

New member
כמה רעיונות

אולי יש לך טלפון של המפקד? ושנית, אם זה כל כך דחוף, סעי לשם.

sofifi

New member
אממממ

טלפון של המפקד אין, אני גם לא ממש רוצה להטריד אותו בעניין. אני רוצה להעביר מכתב לחייל שלי, כך שזה לא עניין בהול, זה דחוף לי אבל לא מקרה חירום... תודה

למעלה