דואר לחו"ל

kechel

New member
דואר לחו"ל

באתר הדואר, בדף המחירון דואר לחו"ל יש אפשרות של "דואר אויר" ו"דואר ים ויבשה". האפשרות השניה הרבה יותר זולה.
הייתי עכשיו בדואר רציתי לשלוח משהו קטן לארה"ב ואמרו לי שאין דבר כזה דרך הים.
בקיצור, תכננתי לשלוח בדואר רגיל לארה"ב ב4 שקל, ובסוף עשיתי דרך האויר וגם בדואר רשום ליתר ביטחון ב21 שקל.

יש לי 2 שאלות:
1. האם אפשרי לשלוח לארה"ב דרך הים בדואר רגיל במחיר 4 שקל ל150 גר'? או שאני לא מבין מה כתוב באתר?

2. איך אתם ממליצים לשלוח? דואר רשום או רגיל? זה תלוי בערך המוצר? נראה לי קצת יקר לשלם 20 של משלוח על מוצר ששווה עשרות שקלים.

panayotiss

New member
תשובות (תוריד את אופצית הים מהמחשבה בכלל)

1. אם אתה רוצה להקטין סיכון של קבלת פידבק שלילי אל תשלח דרך הים כי זה יכול לקחת חודשיים פלוס להגיע. אתה היית רוצה לקבל את הקניה שלך עוד חודשיים עד שלושה חודשים? לא!
כמו כן ייתכן שטכנית לא יתנו לך.
דרך הים שולחים מוצרים ממש כבדים, 10 קילו ומעלה לשם הדוגמא.
2. כל אחד עושה את השיקולים שלו אם בא לו לשלוח רשום ולהשקיע עוד 7.70 שח בשביל מספר מעקב.
אם לא מתאים לך תשלח דואר אויר רגיל.
לדרום אמריקה ויעדים רחוקים כמו אוסטרליה ניו זילנד אני מציע לך כן לשלוח רשום כי הסבירות גדולה לקבל מהלקוח שאלה where is my item ורק מספר מעקב יציל אותך.
לארהב אני לא שולח רשום כי לא ניתן לעקוב אחרי רשום שמתחיל ב RR , רק אקופוסט טוב בארהב או EMS כמובן.
&nbsp

kechel

New member
תודה

לאירופה איך כדאי לשלוח? רשום? מה המשמעות של RR? ואם בארה"ב לא יכולים לעקוב אחריו למה המליצו לי בדואר לשלוח רשום?
&nbsp
&nbsp

למעלה