דואר ו WiFi

רז חשמל

New member
דואר ו WiFi

שלום לכולם, אני חדש בעולם הניידות ויש לי בעיה כזאת : יש לי דומיין ותיבות דואר מקושרות אליו.פתחתי POP3 בנייד (x50v) ובהגדרות של סרבר לדואר יוצא אני צריך לכתוב את הסרבר של ספק האינטרנט שלי וכאן הבעיה, בכל נקודה חמה יש ספק אחר שבטח אני לא יודע מה ההגדרות שלו. כשדיברתי עם ספק האחסון שלי DomainTheNet נאמר לי שלהם אין דרך להגדרה שונה של הסרבר לדואר יוצא מאשר זה של ספק האינטרנט (שכמובן שבבית או במשרד הוא קבוע). תודה על העזרה שתגיע.....

gauuli

New member
דואר

הכתובות של שרת דואר יוצא, שרת דואר נכנס והדומיין - קבועים ללא תלות בספק. אתה צריך להכניס את הכתובות כמו שמופיעות באאוטלוק

רז חשמל

New member
אבל

אצלהם (DomainTheNet) בהגדרות גם באוטלוק שרת דואר יוצא הוא תלויי בספק. בניגוד לחברות אחרות שאחסנתי אצלם !

AmiDebesh

New member
תפתח חשבון ב- Gmail ואז לא תהיה לך

בעיה בכל מקום שבו אתה נמצא. ניתן להשתמש בו בתוכנת הגלישה בפוקט וברוב תוכנות הדואר הנפוצות ובכל מקום בעולם. ואין בעיה עם העברית. זהו אז מפה אתה פשוט צריך למצוא מי שישלח לך הזמנה (ולי כבר אין)

רז חשמל

New member
תודה, משהו מוכן לשלוח לי הזמנה ?

תודה, משהו מוכן לשלוח לי הזמנה (לא שאני יודע מה זה....) ?

רז חשמל

New member
אני לפני נסיעה לחו"ל

והבעיה עם שליחת דואר ממש "תוקעת אותי". שמשהו בבקשה ירים את הכפפה וישלח לי הזמנה ל GMAIL .

shed

New member
---> למה להסתבך

אתה יכול להשתמש באותו שרת דואר יוצא smtp של הספק שלך מכל מקום בעולם ללא תלות דרך מי אתה מחובר. כל מה שצריך הוא להגדיר שם משתמש וסיסמא גם בהתחברות לשרת יוצא.

רז חשמל

New member
תודה, אתה יכול יותר לפרט

אתה יכול יותר לפרט את ההגדרות, האם מדובר בשם ובסיסמא חיבור לספק ואיך אני בדיוק מגדיר את זה בפוקט? ניסיתי ע"פ ההגיון וזה לא עובד לי משום מה....

shed

New member
אין קשר לפוקט, לפאלם או ללפטופ

בהגדרות שרת דואר יוצא צריך לסמן שנדרשת אותנתיקציה מול שרת smtp. להכניס בתור שרת את שרת ה-smpt של הספק שלך (למשל mailgw.netvision.net.il עבור מנויים של נטוויזן), להזין את השם המשתמש שלך בנטוויזן ואת הסיסמא. זהו, עכשיו אתה יכול לשלוח דואר דרך השרת של NV בארץ גם אם אתה מחובר ל-hotspot בהונג קונג. זה עובד - מנסיון. לגבי השאלה הבאה שלך - איפה בדיוק מקנפגים את כל זה בפוקט - אין לי תשובה מסיבות ברורות

raananta

New member
אני מקווה שהפעם לא תמחק ההודעה

להלן הגדרת חשבון G-mail בתוכנת הדואר המובנית בפוקט: בתוכנת הדואר: 1. Accounts 2. New Account 3. הקלדת כתובת הדואר המלאה 4. השם שאתה רוצה שיופיעה ב"ממי הגיע המייל" 5. User Name - הכנסת שם משתמש ב-Gmail ללא "gmail.com@" 6. הקלדת סיסמה 7. Account Type: POP3 8. Name: שם לחשבון כפי שאתה רוצה לזהות אותו מבין כל החשבונות במערכת שלך 9. Incoming mail: pop.gmail.com 10. Outgoing mail: smtp.gmail.com כאן יש ללחוץ על אפשרויות... לסמן את תיבת הסימון של "Outgoing e-mail server requires authentication" זהו זה.

raananta

New member
כשאני חושב על, למרות שהבעיה נפתרה

(כדאי שירשם בפרוטוקול לטובת האחרים) יש צורך לאפשר ולהגדיר גישת POP בהגדרות המייל, וזאת דרך תפריט ה-SETTINGS של חשבון המייל. נוכל לעשות זאת דרך האתר לאחר הכניסה לחשבון.

למעלה