דואר בOUTLOOK

COTUR1

New member
דואר בOUTLOOK

היי יש לי רשת עם דומיין .השרת דואר נימצא בבזק בינלאומי. כל המשתמשים שולחים דואר בניהם ללא בעייה חוץ ממשתמשת אחד שכל פעם שהיא שולחת דואר "עם קובץ מצורף" ,הקובץ לא מגיע אך אם היא תשלח את אותו דואר לדומיין אחר כן יגיע הקובץ. בבזק בינלאומי אמרו לי שזה בעיות של אבטחה בOUTLOOK אך לא מצאתי באבטחה שום דבר ששונה מההגדרות במחשב שלי. בנוסף כשהגדרתי את הדואר שלה אצלי במחשב וכן הצלחתי לשלוח בתוך הדומיין (מסכנה שהבייע היא לא בISP ). אשמח אם תעזרו לי. תודה בכול מקרה. חיים נב מערכת ההפעלה XPPE אופיס 2002 , מהפורום של אופיס הציעו לי לשאול כאן

galo

New member
דורש בדיקה קצת יותר מקיפה

יש לנסות למקם את התקלה, לשלוח מאותו חשבון לתחנה אחרת, לשלוח את אותו המייל ל-2 כתובות שונות פנימית וחיצונית לבדוק דרך הדפדפן ולא דרך תוכנת הOL כך תוכל למקם האם הבעיה במחשב, בחשבון, אצל הספק אצל השולח או אצל מושך ההודעה. במידה ותרצה תמיכה מעבר תוכל לפנות אלי באופן פרטי. גל

COTUR1

New member
ניסיתי

היי שלחתי דואר ל2 כתובות אחד בתוך הדומיין ואחד (BCC) לWALLA.CO.IL לראשון הגיע ללא קובץ השני נורמלי. הגדרתי את הדואר שלה בלפטופ שלי וכן הצלחתי לשלוח דואר לכל מקום מה שאומר שהבעייה היא במחשב שלה. הדבר שלא ניסיתי זה להגדיר במחשב שלה את הOE ולשלוח דואר ממנו אך היא לא רוצה להשתמש בOE רק בOUTLOOK . לא הבנתי איך לשלוח דואר דרך הדפדפן (אתה מתכוון דרך כלים-דואר...). תודה בכל מקרה חיים ש.

galo

New member
אני חושב שמיכוון שמדובר בשירות עסקי

וזמני התגובה והפתרון חשובים תוכל להעזר בשירותינו בתשלום. חברתי מספקת פתרונות הרמה גבוהה למוצרי Office ואני מניח שנוכל לפתור או לפחות להגיד לך היכן בדיוק נמצאת הבעיה באמצעות תמיכה בשליטה מרחוק. במידה ואתה מעוניין בסיוע שלנו אתה מוזמן לפנות למוקד איסוף ההודעות שלנו ב09-9500150 ויחזרו אלייך בהקדם. גל אורבך רדאיקס פתרונות בע"מ

למעלה