דואט עם רוני

דואט עם רוני

אני חדש פה מה אתם אומרים על שיר של דניאל עם רוני סופרסטאר ?????????

מי אמר לך רק בגלל שהם באותו חברה

זה לא אומר שמעת פעם דואט עם עמיר בניון והראל מויאל או שירי מימון והראל מויאל והשיר יצא יצא לא נראה לי אולי הם יעשו סתם אבל לא ישחררו אותו לא נראה לי שיהיה

shay08

New member
זה לא ייצא טוב כי..

לרוני יש קול ילדותי , לעומת זאת לדניאל יש קול בוגר ובולט. הסיגנון של רוני הוא פופ ושל דניאל פופ/מוסיקה שחורה.

פושיק

New member
רעיון נחמד

אבל לא נראה לי שזה יקרה בקרוב כי ירצו שדניאל יתבסס לבד

הדואט

כולנו המעריצים יודעים שרוני מתה על דניאל אבל היא לא תקליט איתו בקרוב בגלל שיש בינהם תחרות כי שניהם אותו סיגנון והיא לא תרצה שהוא יעקוף אותה (ויש לה ממה לפחד) אוהב אותכם תגיבו

חחחחח יש בזה משהו אבל..

אולי זה לא נכון למה שיהיה ביניהם תחרות? תלוי מאיזה בחינה כתבת תחרות אישית אין הם ידידם מאוד טובים ואוהבים אחד את השניה מאוד אבל בין כל הזמרים יש תחרות כזאת בין שניהם ספציפי לא נראה לי

נכון שמתם לב שהיה(דחוף תקראו)

אירוח בקייטנת קיץ גם עם רוני יש לי 75 תמונות משם שאפשר לראות באלבום שלי בקיצר היה קראה לו בטעות דניאל רוזנשטיין

דווקא רעיון טוב. אהבתי.

הם הרי היחידים ששרים שירי פופ בישראל. אז למה לא ? ובטוח יעשו להם קליפ פיצוץ

לכל מי שהגיב

יש כמה דברים שראיתי בתגובות א#לא חשבתי בכלל שרוני ודניאל שונאים אלא זה דבר מובן מאליו שיש בינהם תחרות מסוימת ב#אם הם יוציאו סינגל אני בטוח שזה יהיה משהו מאוד יפה (נראה לי שהקול ילדה של רוני יוסיף הרבה עוצמה (וסקסיות) לשיר ג#דוקא נראה לי שבקרוב מאוד יצא משהו משותף ויפה ולמה לא תנסו לכתוב שיר ? ונבקש מדניאל המלך תגובה בנושא !

תשאלי אותו את זה במסר ותגידי לנו

מה הוא הגיב אני כבר הצפתי אותו ב3 הודעות אתמול עד שהוא לא עונה מצטערת לא יכולה לכתוב לו עוד

למעלה