דואט מעניין
מ מרי לי New member 7/2/06 #4 נינט לא תסחב עם קלי..... יש לנינט עוד ההההההרבההההההה עד לרמה של קלי בשירה....
S SHTRUDIDI New member 7/2/06 #6 ידעתי שיש מישהו שיסכים איתי../images/Emo8.gif אני לא ממש מבינה את השילוב,למה כל כך נהנים להגיד שקלי היא "הכוכב נולד" של האמריקאים.היא משהו אחר,זה ליגה שונה לחלוטין ואני לא ממש בטוחה איך הקול שלהן יכול להשתלב ביחד. וזה לא משהו נגד נינט,ממש לא.
ידעתי שיש מישהו שיסכים איתי../images/Emo8.gif אני לא ממש מבינה את השילוב,למה כל כך נהנים להגיד שקלי היא "הכוכב נולד" של האמריקאים.היא משהו אחר,זה ליגה שונה לחלוטין ואני לא ממש בטוחה איך הקול שלהן יכול להשתלב ביחד. וזה לא משהו נגד נינט,ממש לא.
M MeetLofe New member 7/2/06 #7 אנ'לא יודע אם זה יהיה עצוב או מצחיק אבל נינט תיראה כ"כ רע ליד קלי בבמה
E EllaDaRkAnGeL New member 7/2/06 #8 הפוך לדעתי..אם כל הכבוד לקלי היא צורחת פשוט..יש לה שירים יפים זה כן..אבל לא יודעת היא לא שרה יפה בכלל לדעתי
הפוך לדעתי..אם כל הכבוד לקלי היא צורחת פשוט..יש לה שירים יפים זה כן..אבל לא יודעת היא לא שרה יפה בכלל לדעתי
M MeetLofe New member 8/2/06 #9 כמו שאמרת-דעתך ולדעת האנשים הכי מבינים באמריקה היא זמרת יוצאת מהכלל שמגיעה לרמות של וויטני יוסטון מריה קארי וסלין דיון אבל זאת דעתך
כמו שאמרת-דעתך ולדעת האנשים הכי מבינים באמריקה היא זמרת יוצאת מהכלל שמגיעה לרמות של וויטני יוסטון מריה קארי וסלין דיון אבל זאת דעתך
מ מרי לי New member 8/2/06 #10 מסכימה עם MEETLOFE ו SHTRUDIDI או שהם מסכימים איתי.... בכל אופן אנחנו צודקים
E EllaDaRkAnGeL New member 8/2/06 #11 הגזמת בהשוואה הזאתי יש לה עוד רחוק רחוקקק עד לסלין דיון וויטני יוסטון..
מ מרי לי New member 11/2/06 #13 אמנם אין להן את אותו סגנון אבל הן בהחלט באותה רמה בגלל זה אהבתי את קלי יותר כשהיא שרה NATURALL WOMAN למשל...
אמנם אין להן את אותו סגנון אבל הן בהחלט באותה רמה בגלל זה אהבתי את קלי יותר כשהיא שרה NATURALL WOMAN למשל...