דואטים?

i love gina2

New member
דואטים?

אהלן, מה קורה? אני מחפש דואטים, מכל הסגנונות מכל התקופות- הנה כמה שמות , אם יש לכם עוד אני אשמח לקבל רעיונות: נטלי קול ונט קינג קול- אנפורגטבל ריקי מרטין וכריסטינה- נובאדי וואנטס טו בי לונלי בוב מארלי ולורן היל- טורן דה לייטס דאון לאו מאריה קרי וויטני- וון יו ביליוו. ברנדי ומוניקה- דה בוי איז מיין. רובי וויליאמס וניקול קידמן- סאמט'ין סטופיד. קיצור, יש לכם עוד?? תודה מראש!!!

אנריקה וויטני יוסטון-קיס פור אבר

זה ממש נוח לכתוב עברית באנגלית ככה!

enrique feat. kelis - not in love.....

ciara feat. missy elliott - 1 2 step britney feat. madonna - me against the music beyonce & shakira - beautiful lair kylie & robbie - kids

i love gina2

New member
אממ... התכוונתי יותר בלדות

ושירים איטיים כאלה, אתה יודע... אבל תודה!

NoWords

New member
פאקקקקק

כתבתי לך המון וזה נמחק!! ;;[[ אין לי כוח שוב פעם לכתוב הכל באנגלית, אז בעברית. מצטערת/: ביונסה וג'יי זי - קרייזי אין לאב ביונסה ושון פול - בייבי בוי כריסטינה אגילרה ופי דידי - טל מי אלישיה קיז ואשר - מיי בוּ קליס וסי לוֹ - ליל סטאר פארל וויליאמס וג'יי זי - פרונטין פארל וויליאמס וג'סטין טימברלייק - סניוריטה טימבלנד ונלי פורטדו - פרומיסקואס גירל טום ג'ונס והקרדיגנס - בורנינג דאון דה האוס פוסיקאט דולז ו- וויל.איי.אם - ביפ פוסיקאט דולז ובאסטה ריימס - דונט צ'ה בלאק אייד פיז וסטינג - יוניון ג'ייזי ולינקין פארק - אנקור\נאמב מרי ג'יי בלייג' ו- וויל סמית' - גאט טו בי ריל

NoWords

New member
אז הכל פה בערך לא רלוונטי לבקשה שלך,

אוף טוב לא חשובבבבבב

i love gina2

New member
למה, דווקא לקחתי 3 שירים טובים!!!

טום ג'ונס והקרדיגנז- שיר מצויין!!! השיר של ג'ייזי ולינקין פארק, וכשדיברת על מרי ג'יי- אז דווקא נזכרתי בעוד אחד ממש טוב שלה עם ג'ורג' מייקל- אז!!! ועכשיו כשאני חושב על זה- יש את השיר של מלאני סי בייבי וון יור גון, עם נו.. מה שמו... קיצור, תודה רבה!!! יש עוד רעיונות??

NoWords

New member
אה, ברור - As אחד השירים היפים שקיימים.

ואחד האהובים עליי שיש. מוזר באמת ששכחתי להזכיר אותו :)

המממ

קרייג דיוויד & סטינג - רייז אנד פאל אבריל לאבין & הגוגו דולס - איריס (לייב) מארי ג'יי בלייג' & קומון - קאם קלוז טו מי בריטני ספירס & פול פורס - לאב דה הורט אוואי בריטני ספירס & דון פיליפ - איי ויל סטיל לאב יו נלי & קלי רולנד - דילמה U2 & מארי ג'יי בלייג' - וואן ויליאם אורביט & שוגבייבס - ספירל איימי לי & סית'ר - ברוקן אקון & סנופ דוג - איי וואנה לאב יו [אבל זה ממש לא בסגנון של כל אלו שלמעלה
] לא עולים לי עוד

atomic liZ

New member
הנה כמה

Ill Divo & Celine Dion - I believe in you George Michael Feat. Mutya Buena - This Is Not Real Love Lovebugs Feat. Lene Marlin - Avalon

NoWords

New member
באמת?

א. לא ידעתי שיש לו גירסת סולו, תודה ב. איימי לי דווקא עושה שם עבודה מצוינת ומוסיפה גוון שונה אבל שווה בדיקה בהחלט...

Ambra91

New member
הנה כמה

Lionel Richie & Diana Ross - Endless Love Barbara Streisand & Donna Summers- Enough Is Enough Bonnie Tyler and Meatloaf - Total Eclypse Of The Heart Celine Dion - Beauty & The Beast (אני לא יודעת עם מי היא שרה פה) High School Musical - Breaking Free Mary J Blige & U2 - One Love Meat Loaf feat. Marion Raven - Its All Coming Back To Me Now

Smelly

New member
TEOTH הוא לא בדיוק דואט...

עד כמה שזכור לי, מיטלואף אכן כתב והפיק את השיר, אך בוני טיילר שרה אותו לבד... ואת B&B שר עם סלין דיון פּיבו ברייסון...

למעלה