דואטים ושאר ירקות...

יהורמי

New member
דואטים ושאר ירקות...

לא, לא באמת ירקות, זה סתם מגעיל! שלום לכולם! זוכרים אותי? זה שהיה מספר לכם סיפורי צבא? אז הגחתי שוב מהכוך שלי, אבל הפעם בנושא קצת יותר קשור לפורום ולא על מדים ירוקים בריח לוף. (מה גם שעברו כבר שנתיים מהשחרור שלי [אלוהים ישמור, הזמן טס!]) ראיתי שעלה כאן נושא של דואט עם הזמרת ה(לא כל כך) חביבה עלי - נינט אז ברגשי נוסטלגיה וטירוף כלליים האופיניים לי, אני מציע שיהודה יקליט דואט עם לא אחר מאשר....יגאל בשן! כן כן, יגאל בשן! סיימתם לגחך? יופי
עכשיו ברצינות, הסגנונות אמנם שונים, אבל אם זה עבד עם גידי גוב ודני אינטרנט, אממ....דנה אינטרמצו...אמממ שניה, שניה...אה כן, דנה אינטרנשיונל...איבדתי את עצמי...אמממ אה כן! אז למה שזה לא יעבוד עם יגאל בשן? או יהורם גאון? או אפילו גידי גוב שוב? כל אלו זמרים מעולים ולדעתי שיתופי פעולה יכולים להניב תוצאות מעניינות! אתם מוזמנים לרשום את דעותיכם בתגובה ואפילו להציע שילובים מעניינים נוספים , כמו למשל דואט עם רבקה זוהר. עכשיו תצחקו
ובהמשך אולי אחזור לספר לכם מקורותיי הנוכחיים הקדמה: לאחר שחרורו מצה"ל, פנה איתמר לעבוד במוטורולה אך לאחר תקופה מייגעת וארוכה על ברכיו כמתקין דיבוריות, עזב לטובת לימודים והיום? היום הוא סטודנט ממורמר כתמיד!
שבוע טוב לכוווווווולם!!!! איתמר.

willo1

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מיתמר
וואי נחמד לראות את הניקניים שלך פה
חחח הרגת אותי עם נינט, היא לא כל כך נוראה. ולגבי יגאל בשן זה דווקא לא כ"כ מצחיק. נשמע מעניין. אגב, הדיבורית באוטו של אבא כנראה לא משהו, בא לתקן?

יהורמי

New member
מייד מגיע!

בעצם... אין לי אוטו, אז תסעו לכאן אני מוכן לפגוש אתכם עם קאטר בחניה פה למטה, אחרי 12 בלילה בבקשה כדי להיות בטוח שאני בבית אחרי העבודה

willo1

New member
חחח בטח אין בעיה

בדרך כבר עכשיו תכין קפה, כבר מגיעים

למעלה