דואגת ממש :(

sapie

New member
דואגת ממש :(

טוב אז חבר שלי מגוייס לשריון כבר מאוגוסט 09 צעירוני קטן. אני מתגייסת רק בינואר, לתצפיתנית ואני כל כך מפחדת שהגיוס שלי יפריד ביננו. עד עכשיו זה היה קל ( קל עד כמה שאפשר ) כי רק הוא סגר שבתות אז אני התאמתי את עצמי אליו אבל ברגע שאני אתגייס גם אני אצטרך לסגור שבתות ואני ממש מפחדת שזה יתנגש לנו או שלא נוכל לדבר וכאלה מלחיץ אותי ממש, מישהי עברה את זה יכולה לעודד אותי ? :)

.....

לא עברתי את זה.. אבל גם אני מתגייסת בינואר, ואני עדיין לא יודעת את התפקיד שלי.. תתעודדי בזה שאת לא היחידה שדואגת מזה חח

toxic babe

New member
היי

מנסיון הכל אפשרי. אז קודם כל תתעודדי. יצא לנו שאני התגייסתי וחבר שלי היה בארבעת החודשים האחרונים לשירות שלו. בכל הזמן הזה הייתי בטירונות ובקורס- בתנאי בסיס סגור, רחוק מהבית. חבר שלי היה לוחם בגולני. קרה שהיציאות לא חפפו ולא התראינו במשך הרבה זמן. להגיד לך שזה קל? אז לא, מתגעגעים והכל. אבל... ויש אבל גדול. את כבר בצבא ואת מותשת, יש לך מה לעשות מ-6 בבוקר עד 11 בלילה. אני חושבת שלמרות הקושי, אם יש פה משהו אמיתי, אפשר להתגבר על זה ולהמשיך להפגש ולאהוב! :)

Please Dont Cry

New member
אני אני!

טוב אני התגייסתי איזה 3 שבועות אחרי חבר שלי... הוא התגייס לכפיר ואני למ"צ ובקיצור יצא שאת כל הטירונות והקורס שלי אני עברתי בזמן שהוא עדיין היה בטירונות (כי הטירונות שלו 4 חודש) אבל לא היה אפילו יום אחד שלא דיברנו!!! שנינו היינו בו זמנית בטירונות, בשמירות, בשטויות, ועדיין הצלחנו לדבר כל יום לפחות רבע שעה אם לא יותר... כשרוצים מסתדרים, אני הייתי הולכת לישון והוא היה מעיר אותי כשהוא היה יוצא לט"ש (כי הוא היה יוצא בערך שעתיים אחריי חחחח) והייתי מתעוררת ומדברת איתו מתחת לשק"ש, או שאם הוא היה מתקשר באמצע היום הייתי אומרת שאני חייבת דחוף לשירותים ודברים כאלה P: ברור שזה קשה, אבל באמת שאין לך מה לדאוג :) וזהו מאז שהגעתי לסדיר אני עם פלאפון כל הזמן אז זה פחות בעיה... ובנוגע לשבתות - אם זה לא חופף הוא תמיד יכול לבוא לבקר אותך! או את אותו (אם שיזפון זה לא חור מדי בשבילך...) וכמובן - תמיד יש סמסים, שמאז שהתגייסנו התחלתי ממש להעריך סמסים, היינו שולחים כל שניה שיכולנו סמס סתם להגיד מה קורה ובוקר טוב ויום טוב ודברים כאלה, וזה ממש עושה טוב על הלב לראות את זה ככה באמצע היום:) יהיה בסדרררר

למעלה