דו´ח סופ´ש

דיאבלו

New member
דו´ח סופ´ש

ביום חמישי האחרון, חזרתי מהמפגש ב3 וחצי הביתה. סקיפ הכינה לי קבלת פנים חגיגית בבית בדמות שלוש כריות קרועות ומפוזרות בכל הסלון, עונש על זה ששכחתי להשאיר לה את הדלת לגינה פתוחה. לא היה לי כוח אפילו לכעוס עליה, פשוט הוצאתי אותה לסיבוב ונפלתי למיטה כמו אבן. אחרי שלוש שעות כבר קמתי והתעופפתי למוסך כדי לעשות בדיקה כללית לשיפרה. בגלל שקניתי אותה באותו היום, לא היה לי זמן לבדוק אותה לעומק ולכן עשיתי זאת בשישי על הבוקר. אחרי שווידיתי שהיא 100 אחוז פסדר, חזרתץי הביתה וארזתי תיק לדרך וירדתי לים המלח. יש לי ידידה טובה שעובדת באחת המלונות והזמינה אותי לסופ´ש. בדרך עצרתי לשני מטיילים טרמפ שהעבירו לי את כל הדרך בסבבה. הגעתי בצהריים למלון, ידידה שלי עוד עבדה אז עליתי לחדר, התקלחתי ועפתי לנוח. המותק הזו, סיימה את העבודה, עלתה לחדר , ראתה שאני ישן אז נכנסה למיטה ועשתה לי מעשים מגונים תוך כדי שאני ישן. אני שקוע לי בחלומות שהפכו לאט לאט לחלום כחול ומתעורר למציאות לא ממש רחוקה מזה
בערב ירדנו לאכול ירדנו לבריכה ירדנו אחד לשנייה והלכנו לישון. עד מוצאי שבת לא יצאנו מהמיטה. הגשם בחוץ דפק לנו את כל התכניות אבל מצאנו תחליף די טוב. פחחחחחחחחחחחחחחחחח חזרתי גמור לי-ם ועכשיו אני מפהק בממוצע כל דקה וחצי. די. נ.ב : מי שמגיע למלון גולדן טוליפ בזמן הקרוב, אני לא ממליץ לו להיכנס לבריכה, יש שם איזה 3 מיליון דיאבלויים קטנים ששוחים להם שחיית חזה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי ../images/Emo6.gif

חולה עליך. פסי (מזמינה מקום והולכת לחפש שאריות..)

מטורף אחד......./images/Emo24.gif

ככה-ככה לזהם את הבריכה????? פחחחחחחחח אתה בדיוק מה שהייתי צריכה בבוקר זה!!! יש עוד ממך?????
לא, לא דיאבלויים-אלא "פניני חוכמה"!!!

אין אין אין אבל פשוט אין

כמו זיון במים. בריכה, ים, אמבטיה. מה שלא יהיה.... העיקר מים. הילה - נזכרת בימים רחוקים.....

טוב שהיה טוב וטוב שאמרת

גולדן טוליפ מחוק מהרשימה לפחות לחצי השנה הקרובה
ואני מניחה שהנהלת המלון מאד מודה לך על כך
יוכלו להכנס לשיפוצים בינתיים

דיאבלו

New member
הרשימה ארוכה ממה שאת חושבת

פחחחחחחחחחחחחחח יש עוד כמה בתי מלון שהייתי מדיר את רגלי מבריכתם 50 ש´ח עבור איפורמציה!!!!!!!! די.

דיאבלו

New member
הנחות ותשלומים

לא באים בחשבון מכיוון שמדובר בנושא רציני של הריון, הפלה וכו´ שווו ברטר??? מילה חדשה???? שיפרה דה שופרה מרגישה מעולה, היא קיבלה היום מתנה בדמות חתול שחור על הראי מקדימה פחחחחחחחחחחח מכירה את היין האיטלקי אני חושב, שנקרה חתול שחור (בתרגום חופשי) אז על הבקבוק יש חתול שחור קטן מפלסטיק ואני לוחק אותו איתי מאופנוע לאופנוע ומרכב לרכב. די.

צריך להוסיף אזהרה בכניסה לבריכה

שכל הנשים חייבות בכובע ים וגלולה לפני הכניסה למים

דיאבלו

New member
כובע ים על שום מה???

עוד לא פגשתי את האישה שיכולה להיכנס להריון מהראש פחחחחח

איך אני אוהבת שאתה יורד

לפרטים הקטנים
דינה.מית עניינת מה נכלל בביטוי "מעשים מגונים" לא עדיף מעשים מוגנים? כמו הפרחים...

redredole

New member
ואתה בטוח

שהם יודעים לשחות? או אולי חברת להם מצופים.............

דיאבלו

New member
הם יודעים על בטוח

לימדתי אותם בעצמי שכרתי עבורם מדריכה מקצועית פחחחחחחחחחח די.

למעלה