ראיתם ת'קליפ של לא יכול?? איזה יפההה...כבר אפשר להצביע לו באתר של 24..
ע עדידווווווווווש New member 3/6/06 #1 ראיתם ת'קליפ של לא יכול?? איזה יפההה...כבר אפשר להצביע לו באתר של 24..
ש שאקית New member 4/6/06 #4 קליפמדהים!!! רואים אותי רואים אותי! =] אותי !!!!!! אני מפורסמת ... גם בקליפ של אין מסיבה הופעתי אבל לא מזהים אותי בגרוש...חחחחחחחחחחחח עלה והצלח
קליפמדהים!!! רואים אותי רואים אותי! =] אותי !!!!!! אני מפורסמת ... גם בקליפ של אין מסיבה הופעתי אבל לא מזהים אותי בגרוש...חחחחחחחחחחחח עלה והצלח
K kerenusha New member 5/6/06 #6 ../images/Emo13.gifגמאותי בקהל שם עם הידיים כאילו גם מזהים חח אבל כייף להגיד שאנחנו מפורסמות
ק ק ר ח New member 5/6/06 #8 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif מישהו יכול לעשות טובה ולהעלות את הקליפ לאתר או ללינק שהוא לא פאקין- .youtube בחיאאאת
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif מישהו יכול לעשות טובה ולהעלות את הקליפ לאתר או ללינק שהוא לא פאקין- .youtube בחיאאאת