דה ז`ה וו מוזר

Panther

New member
דה ז`ה וו מוזר

יש לי ז`קט ג`ינס שאני לובש לפעמים בחורף כשאין גשם. הלילה כנראה חלמתי עליו, למרות שכבר כמה חודשים לא לבשתי אותו. בבוקר בערך חצי שעה אחרי שהתעוררתי אבא שלי הביא לי אותו וביקש ממני לתלות אותו בחדר שלי, ואז נזכרתי שחלמתי על הז`קט הזה הלילה. מוזר לא? אם זה צירוף מקרים אז הוא מאוד מאוד גדול.

אלקטרה

New member
אממ....

גם לי יש הרבה דה ז`ה וו ואולי זה פשוט חלק מהתת מודע לך , שמרגיש שמשהו כזה הולך לקרוא , חוץ מזה אני אוהבת שיש לי דה ז`ה וו , זה כיף לגלות או לשים לב שזה כבר קרה!!! זו לפחות דעתי

Variety

New member
קרה לי באמצע מבחן...

היה לי דה ז`ה וו באמצע מבחן, וידעתי חלק שלם בגללו, שפוט זכרתי שעניתי כבר פעם על כזה המבחן הזה. Variety-

Go4IT

New member
לי יש מצבים שאני רואה משהו פתאום בי

ום, ואז אני נזכר שבלילה חלמתי על הדבר הזה! עצם או חפץ מסויים...או משהו שאנשים אומרים..גם לכם זה קורה?

אלקטרה

New member
גם אני רוצה דה ז`ה וו כמו שלך!!!

פעם היה לי דה ז`ה וו מוזר הייתה מכונית לבנה בצומת ומהצד השני הייתה מכונית אדומה והיה לי דה ז`ה וו שהן כמעט יתנגשו ותיהיה חריקה וזה קרה!!! מזה נבהלתי. גם לפעמים אני מרגישה שכבר דיברתי עם חברות שלי על מה שאנחנו מדברות ואני אפילו משלימה להם ת`משפטים. יחי הדה ז`ה וו חחח

Variety

New member
משהו אחר שקרה לי.

כשהייתי בן 4 או 5, הלכנו לבריכה, והיה רדיו דולק. אני שחיתי בצד הרחוק של הבריכה, פתאום, אני צועק לאמא שלי ``אמא, מה זה מנדט?`` (לא ידעתי מזה אז) ושניה אח``כ אומרים ``המנדט של ישראל...`` וזה היה ממש שניה אחרי שצעקתי. :) Variety-

Panther

New member
בזמן האחרון זה קורה לי כל יום

כל יום קורה לי שאני מרגיש שכבר הייתי באותו מקום... פעם הלכתי לחבר, ובאותה תקופה הייתי הולך אליו הרבה וקושר את האופניים שלי באותו מקום מתחת לבית שלו. באותה פעם, אחרי שקשרתי את האופניים והסתכלתי עליהם, פתאום עברה לי מחשבה שהם ייגנבו וראיתי את העמוד שאליו קשרתי אותם עם השרשרת שבורה על הרצפה. עליתי לבית של החבר, וכשירדתי ככה באמת היה. גנבו לי את האופניים והשרשרת הייתה שבורה על הרצפה.

נמרה

New member
:-( ;-( :-( ;-(

אוווף אתם מעצבנים אותי וגורמים לי לקנא..... אני נורא רוצה גם!!!!!

Variety

New member
כל פעם שיש לי דה ז`ה וו אני...

...מיד מנסה לחשוב מה הולך לקרות ולהגיד למי שאיתי. לרוב אני לא מצליח להזכר אבל, לפעמים כן. Variety-

Panther

New member
יש עוד דבר שקורה לי בזמן האחרון

נגיד אני חושב על משהו, ובדיוק שניה אחרי זה מישהו אומר את זה. הרבה פעמים זה קורה לי עם אחותי, שאני חושב על משהו, מילה, שאלה או משפט ואז היא אומרת את זה שניה אחרי. כבר סיפרתי לך על הטלפתיה שיש לי עם אחותי עם המספרים. היום היה לנו יום כיף כיתתי וראינו את הסרט דוגמא. והיה שם יצור כזה שהתפתח מהקקי שמישהו עשה בשירותים, ואז חשבתי על המילה ``קקימֶן`` ובדיוק שניה אחרי זה חבר שלי (שישב ממש לידי ד``א, אם זה משנה) אמר ``קקימן``.

אלקטרה

New member
דה ז`ה וו

שחושבים על זה דה ז`ה וו זה מעט כמו לחזות את העתיד. כי אתה רואה או חושב על מה שהולך לקרות וזה קורה למרות שאתה חושב שזה כבר קרה. אולי בעתיד זה יעזור לנו??? מה שמזכיר לי היום היה לי דה ז`ה וו מוזר שחזרתי מהבית ספר עליתי לבית של חברה שלי וביקשתי ממנה מים ואז פתאום חשבתי שהכוס תיפול וכול המים יישפכו וזה באמת קרה!!! חוץ מזה הרגע שמתי לב שטעיתי בהגדרה של דה ז`ה וו , דה זוה וו זה משהו שקרה ואת/ה חושב/ת על זה רק אחרי שזה קורה. ואם את/ה חושב/ה על זה לפני אז זה חיזוי עתיד , לא? נא לתת תגובות....אני רוצה להבין!!!

Panther

New member
לא בדיוק

דה ז`ה וו זה כשאת עושה משהו, אבל מרגישה שכבר עשית בדיוק אותו דבר מתישהו. לפעמים זה גם קורה כחזיון למשהו שעומד להתרחש.

ביילי_007

New member
אני לא יודע אם זה קשור אבל....

יש לי הרבה פעמיים הרגשה - כאילו הייתי שם. זה קרה לי הרבה פעמים. אני ברחוב - אני זוכר שראיתי את המכונית עם האיש הזה..וכו... זה נקרא דה ז`ה וו?

אולי

New member
הדה ז`ה וו הכי מוזר שהיה לי

קרה לי השנה, באמצע מבחן במתמטיקה. המבחן כלל רק שאלה אחת ארוכה, שמהרגע שראיתי אותה הרגשתי בצורה חזקה ביותר שכבר ראיתי אותה ושכבר עשיתי אותה, והייתי בטוחה שהמורה נתנה לנו את השאלה הזו בתור ש.ב. או משהו כזה (למרות שממש לא מתאים לה...), והתיחסתי לזה בתור זיכרון ולא בתור דה ז`ה וו. בקיצר, עצמתי את העיניים וניסיתי `להיזכר` ופתאום ראיתי לנגד עיני את התשובה הסופית. ואז התחלתי את השאלה, ובכל שלב בשאלה `הרגשתי` מה התשובה !!! זה היה כל כך כיף... גמרתי את המבחן ראשונה (בפעם הראשונה שלא נישארתי אחרונה), המורה היתה המומה, וכמובן מיד שאלתי אותה אם עשינו את השאלה הזו פעם והיא אמרה שבטוח שלא!!! (ולא התכוננתי בכלל למבחן הזה, כך שלא הגיוני שעשיתי את זה אי פעם) ואחרי שכולם סיימו את המבחן, שאלתי הרבה אם הם עשו את השאלה הזו פעם וכמובן שכולם אמרו שלא... ורק אז הבנתי שזה היה דה ז`ה וו... זה היה המבחן היחיד שלי אי פעם במתמטיקה שקיבלתי בו 100... מוזר - הא?

אלקטרה

New member
מה אכפת לך? , קיבלת 100 :)

אני עדיין לא בטוחה אם חיזיון קשור בדה ז`ה וו אולי יש משהו שמסביר את זה , אם אני אתקל במשהו אני מבטיחה שאני אכתוב ואיידע אותכם! בכל אופן , אולי זו רק אני אבל כל פעם שיש לי דה ז`ה וו יש לי מין הרגשה טובה וחמימה כזאת :) :) :) :) :) בכל אופן אם מישהו יגלה משהו נא ליידע אותי אוהבת אלקטרה!!!

למעלה