דה ז´ה וו

The Spirit

New member
דה ז´ה וו../images/Emo29.gif

אני אומר זאת בקיצור. קורים לי בתדירות די גבוהה (פעם פעמיים ביום) כל מיני ארועים שלפתע לאחר כמה שניות בזמן שהם מתרחשים יש לי מעין "דה ז´ה וו" ואני מרגיש כאילו הם התרחשו כבר או שידעתי כבר עליהם, עד לא מזמן לא ייחסתי לזה חשבתי, אך לאחרונה שמעת כמה פעמים אנשים שמדברים על התופעה הזו, וחשבתי שאולי מישה פה יוכל להסביר לי אם יש בזה בכלל משהו מישהו כבר הגיב לי על השאלה והפנה אותי לפורום הזה, ואמר שבעזרת חלומות צלולים אולי אצליח להבין את הדברים האלה, תודה

shocron

New member
הנבואה ניתנה רק לשוטים

אני לא מציע לך לדבר על כך עם אנשים שלא חוו זאת בעצמם. תזכה לזלזול ברעיון במקרה הטוב גם אם אתה יודע שחלמת על זה קודם והפרטים מדוייקים בצורה שלא תיאמן אני מציע לך להתאמן בהגברת מודעות לחלומות אבל לא לשלוט בהם אלא לשאול שאלות תוך כדי ולצפות לתשובות.

roy758

New member
גם לי זה קורה המון!

אני מסתכל נגיד על קטע בשיעור, המורה עושה משהו ואז אני מסתכל על החברים שלי ואני יודע שראיתי את זה מתישהו בעבר!! או נגיד אני עושה משהו בזמן שמישהו מדבר אני מסתכל על זה ואומר לעצמי בטח ראיתי את הקטע הזה מתישהו!!! -זה קצת מפחיד אבל זה בסדר- מצטער שלא יכול לעזור לך אני לא בין הרבה בנושא...

Real Dream

New member
דה ז´ה וו הוא בהחלט לא דבר רוחני!

עד כמה שידוע לי, עדיין אין הסבר לתופעה הזו. תאוריה אפשרית היא שבמקרה של דה ז´ה וו, חלקים מסויימים במוח שלך מעבירים מידע לא בדיוק באותו זמן, אלא בהפרשים של שברירי שניות, וזה מה שגורם לך לחשוב שכבר ראית את זה.

Real Dream

New member
יש תאוריות על מה שזה כן

אבל יודעים בדיוק מה זה לא. אבל, יכול להיות שאני טועה. אני אולי קרובה למושלמות, אבל אני לא לגמרי-לגמרי מושלמת... :-|

למעלה