דה וויס- הפרק

MoRoSH11

New member
דה וויס- הפרק

(לא פתחו?, ואני מקווה שזה בסדר שפתחתי). אתם יודעים מה לעשות...

shoham95

New member
אז ככה:

טופז- נחמדה, אבל לא מדהימה. עומר- קודם כל, הוא ממש ריגש אותי. אבל הוא שר רק חביב, ולא יותר מזה... יובל- מעולה! הקול שלה ממש ממש מיוחד. אוהד- גם הקול שלו ממש מיוחד, אהבתי ממש. כבר פחדתי שאף אחד לא יסתובב ונפסיד אותו, ושמחתי כשבסוף רמי הסתובב
חנן- לא ממש אהבתי. היו בשירה שלו קטעים נחמדים אבל הם היו בודדים מאוד ורוב השירה הייתה סתם, לא מיוחדת ולא ממש יפה בעיניי. תומר- נחמד, אבל לא מספיק טוב. קצת חבל, כי יש לו קול יפה, וזה נשמע שהוא יכול להיות הרבה יותר טוב (ואהבתי את הקטע עם המפוחית), אבל זה לא היה מספיק טוב. חן- היו לו חלקים בשירה שזה היה יפה, אבל רוב הזמן זה היה סתמי מאוד.

רוקסין

New member
ליובל דיין יש כבר 2 שירים חדשים ביוטיוב

ובשיר האודישנים שלה צפו כבר למעלה מ600,000 גולשים

MoRoSH11

New member
אני לגמרי בונה על האודישן של צילי

ראיתי אותה בהופעה של שלמה ארצי והיא נהדרת.

Zohar 01

New member
היה פרק מעולה. למה אף אחד לא בחר

את הבחור ששר את "תגידי"? אהבתי אותו. אהבתי גם את ההוא ששר את "אנה אפנה" (בעיקר את העיבוד שעשו לזה) ואת זה ששר ישי לוי- יש לו קול ממש ממש טוב. וגם את צילי.

Zohar 01

New member
אה, וחנן, זה ששר באנגלית-

איזה קול מגניב יש לו. והראשונה (טופז?) הייתה ממש צעקנית, לא אהבתי.

MoRoSH11

New member
טוב, ראיתי בלי טיפת ריכוז

אז אני בקושי זוכרת מה היה ומי שר מה. ובכל זאת: כי מזל שיש אתר לתכנית
יובל- היא טובה בהחלט, אבל יש לה משהו ילדותי בקול. היא חמודה ממש. צילי ינקו-
. שתדעו שגם בהופעה של שלמה ארצי היא מתבלטת, ולא מורגשת רק כזמרת רקע. אם אני זוכרת טוב אז בהופעה שהייתי בה היא שרה איתו איזה שיר, ונראה לי שגם לבד. אני שמחה שהיא עברה את האודישנים. רועי אדרי- הופתעתי לגמרי מבחירת השיר. ציפיתי לאיזה שיר של עמיר בניון או משהו בסגנון. חן גואטה- מה ששהם אמרה עליו. אני מסכימה עם זה. חנן- לא אהבתי במיוחד. הרבה רעש סביב, ובסוף היה די סתמי.

Guy M1

New member
כולם מחווירים לעומת רז שמואלי (וקטלין)

כולם מוכשרים, אבל חסר להם את המשהו הנוסף הזה. ולגבי יובל דיין - היא מוכשרת, אבל הקול שלה והשירה שלה מציקים...

MrHyde1

New member
התלהבות יתר של המנטורים מכל מתמודד בשקל

הכיסאות מסתובבים יותר מדי פעמים.. אבל אביב גפן ממשיך לשמור על מקומו כמנטור הטוב ביותר, אין על הדוגריות שלו. בנוגע לרצון שלו לעבוד עם מתמודדים מזרחיים, הייתי מציע לו להפעיל את כישורי השכנוע על מתמודדים יותר מתונים, שפחות נמשכים לז'אנר החפלות (ראו דוגמת לירון רמתי, ראם כהן וכו'..), סיכוי גדול יותר שיבחרו בו מאשר כל החקיינים. אהבתי בפרק במיוחד את רועי אדרי (הדתי, הבחירה ב-Crazy לא הייתה צפוייה, ואהבתי מאוד), ואת חנן בן סימון.

tamiamir

New member
אני כמעט לא זוכרת שמות..

טופז- סבבה. אני שמחה שהיא בחרה את שלומי. יש לי תחושה שאני הכי פחות אוהב את הנבחרת שלו. יובל- היא זאת שהיתה בכל הפרומואים? היא הכי טובה שיש להם להציע? היא באמת טובה אבל המנטורים נסחפו איתה בטירוף! עומר- כלכך התרגשתי שממש התבאסתי שאף אחד לא הסתובב! צילי- היא סבבה. אני שמחה שרק אביב הסתובב ונראה לי שגם היא. חנן- ייצור. זה מה שאני זוכרת ממנו. אהה וגם לא הכרתי את השיר שהוא שר. הדתי- הוא שר טוב!! אבל קצת הסכמתי עם אביב בקטע של הברכה בהתחלה.. מה הקטע של זה? בכללי אני ממש אוהבת את אביב ואני תמיד מחכה לשמוע מה שיש לו להגיד. חוץ מזה שהוא היחיד שם שאומר גם דברים רעים הוא גם ממש בוחר את המתמודדים שלו בפינצטה. אני אוהבת את זה!

MrHyde1

New member
מסכים לגבי אביב, חוץ ממשהו אחד

הוא דווקא מסתובב יחסית להרבה מתמודדים (אומנם פחות משאר השופטים, אבל עדיין יותר מדי), רק שהם לא בוחרים בו.

moshavnikit

New member
אני לא מבינה איך לא בוחרים בו!!

מילא המסלסלים.. אבל כל השאר.. כאילו מה? אתם דפוקים?? אני לא מבינה מה עובר להם בראש, בחיי! וחבל שיובל הזו לא קיבלה בטלפתיה את מה שאמרו לה החברים שלה.. היא באמת טובה ועם כל הכבוד.. להעדיף את שלומי על אביב?

MrHyde1

New member
צודקת, אבל

יש בו משהו מעט מרתיע, גם למתמודדים שהוא בוחר בהם.

moshavnikit

New member
היה לי חבל שהדתי לא מצא חן בעיניו

השכמתי איתו לגבי עניין הברכה, אבל עדיין.. הוא היה ממש אחלה. או שזה פשוט השיר, לא יודעת
יש משהו מרתיע במתמודדים שהוא בוחר בהם?

MrHyde1

New member
חח לא

התכוונתי שהוא יכול להיות מרתיע אפילו כלפי מתמודדים שהוא בחר בהם, כמו למשל שהוא אמר לחנן שהוא נראה נודניק
בנוגע לרועי (הדתי), גם אני אהבתי אותו, אני מניח שאביב לא בחר בו רק בגלל עניין התפילה.

MoRoSH11

New member
לא מובן לי למה לא בוחרים בו

(פרט לאלה שאני כן מבינה למה לא).

למעלה