דדלוס הדיון!

sardukar

New member
דדלוס הדיון! ../images/Emo58.gif

אני רוצה להבין... למה לכל הרוחות אין לנו מושג איך נראה הדדלוס? למי שלא יודע מדובר בספינת קרב חדשה שאמורה לעזור לאטלאנטיס. איך נראה לכם שהיא הולכת להיות? האם תהיה לה חשיבות?

deathcaster

New member
אמממממ......ללא שום קשר

כל פעם שאני רואה את הכינוי שלך אני נתקף געגועים עזים ..... SHAI-HOOOLOOOOD

sardukar

New member
אז ככה

נחמד לראות שרבים זוכרים את הקלאסיקה. בקורב תראו איך נראה האופנוע שלי עם כתובת סרדוקר על הצד

Isildur

New member
למה אין לנו מושג איך היא נראית?

אני לא יודע אבל זה בטח קשור לעובדה שעוד לא ציירו אותה ולא הפיקו את הפרקים שבהם היא אמורה להשתתף. איך היא תראה? בטח כמו הפרומיתיוס, אבל אחרת.

sardukar

New member
בוא נגיד שאם היא תראה

כמו פרומיטיוס אני מתאכזב אנושות. א)הפרומיטיוס היא חרא ספינה שמשתלטים עליה תוך כמה דקות והתחמושת שלה נגמרת בשניות (ראו את הפרק prometheus unboubd). חשוב לציין שהדדלוס צויינה כBATTLE CRUISER (operational)2 כאשר הפרומיטיוס לא עונה לשם הגרוע הזה (חוץ מזה אין לה ימאטו-גאן
).

Sam Anand Nityo

New member
חחחח....

שימו לב לדבר מאוד חשוב... בכל ז'אנר מד"בי.. בין אם במשחק מחשב, או סדרה, או סרט שעוסק במאות העתידיות שבין 2000 ל 2500, משתדלים לדמות מראה HUMAN/TERRAN מובהק לספינות חלל, קרי - ספינה שהעיצוב שלה שווה לתחת בהשוואה לספינות של חייזרים... נא לא להתלונן... העיקר שהיא תעשה את העבודה... אה! ועוד דבר... אם החייזרים רגישים לעיצוב - אז יש לנו ספינות שבהחלט ירתיעו אותם לפחות במראה שלהן... זה חייב להיות יתרון, לא?

sardukar

New member
מה שמעלה מחשבה מעניינת

קודם כל נציין שסטאר-טרק (איכס קומוניסטים) הציגו עיצובים דיי מעניינים של ספינות חלל בין אם ארציות ובי אם מדובר בחייזרים דגש על הבורג. למעשה ממה שאנחנו רואים החייזרים ככל הנראה הומואים עקב יכולות עיצוב מובהקות. מה שהם לא קולטים שבצבא היעילות היא הקובעת ולכן הספינות שלנו מכסחות אותם. ברור שמדי ב' נראית פחות טוב מחליפות ורסאצ'ה אבל המדים מאאאאגניבים יותר

sardukar

New member
המאה 24 נראה לי

כל מקרה חרא של סדרות שמזמן הגיע זמנה. הם הגבילו את עצמם יותר מדיי בכל השטויות של חוקי יסוד מה שמנע מהעלילה להתפתח.

Isildur

New member
הספינות בסטאר טרק יעילות?

הן אולי יעילות לאוייב כי הן מורכבות מצלחת בעלת שטח פנים גדול כדי שיהיה יותר קל לפגוע בהן

sardukar

New member
נו... אני מדבר על סגנון טרראן

כמו שיש ת'ספינות המגניבות בspace above and beyond. או בסטאר-קראפט או בכל מיני משחקי סימולציה כמו סטאר לאנסר ושות'

morashtty

New member
זה די הגיוני

כשמדובר בתקופה בה הטיסה לחלל עוד לא מפותחת-בגלל זה הפרומיתיאוס נראית קצת כמו גרוטאה מעופפת. אבל אני מניח שהם ישתפרו עם הזמן... במסע בין כוכבים המצב לא שונה - מהספינה של זפרם קוקראן ממש עפים חלקים כאשר היא ביצעה את טיסת הניסוי שלה , בכלל במב"כ ניסו להתאים את העיצוב של החלליות לגזעים השונים לדוגמה הספיות של הבורג שנראות כמעט אותו דבר או החלליות של הקלינגונים שמביעות יותר אגרסיביות וכן הלאה... בקשר לזמנים אם אני לא טועה TNG DS9 ו VOYAGER מתרחשות במאה ה-23 כאשר איפשהו בין הסוף של וויג'ר לבין "נמסיס" הם עוברים למאה העשרים וארבע. נ.ב. אם כבר עיצובים מזוויעים אני לא חושה שאפשר להתחרות ב-tie fighter.

Chakotay

New member
לא

המקורית מתרחשת במאה 23, 70 שנה לאחר מכן ההתרחשויות של הדור הבא, חלל עמוק, וויאג'ר. הן במאה ה 24. אנטרפרייז במאה ה 22.

שאלה../images/Emo58.gif

איך הדדלוס אמורה לחצות גלקסיות שלמות תוך כמה ימים ולהגיע לעזרת אטלנטיס ?

למעלה