דדי דדי לקבלה..

TatyBar

New member
דדי דדי לקבלה..

עשית את המבחני דמה באתר? אלו שמגיעים עם הקודים עם הערכה? מתי קבעת את המבחן? אחרי שכבר הרגשת בטוח בידע? או נתת תאריך ייעד לנסיון והכרחת את עצמך לעמוד בו? ואיך היו מבחני הנסיון..? עברת בקלות..?

dedib3

New member
../images/Emo140.gif:) באתי

שלום אני מעדיף להתחיל מהסוף ברשותך? את מיבחני הנסיון עברתי בקלות מפתיעה 95% שאני העבור את המבחן האמיתי התקשרתי לפי ההוראות שבערכה השתמשתי בשני קודים בינתיים חשוב- עלייך לנתק ברגע ששומעים " dank u for bellen .u kunt nu ophangen " אם לא ניתקת השיחה מתנתקת מעצמה ולא תקבלי ציון. אבל תוכלי להשתמש שוב באותו הקוד. מיבחני הנסיון הם רק 8 דקות המבחן בשגרירות הוא 16 דקות כלומר קל יותר תיקראי פה גם וגם גם קבעתי תאריך יעד (תחילת אוגוסט) את לימוד ההולנדית תקפתי מכול החזיתות הספר OP WEG ו2 דיסקים עם מיבחני דמה מהספריה המקומית התנדבות 3 פעמים בשבוע במשק טיפולי כמו גינון טיפולי התחום שלי בישראל המבחן: לפי הבנתי צריך לבצע מהולנד העברה בנקאית של הכסף לאחר 5 ימים מקבלים אישור שהתקבל באימייל מיתקשרים לשגרירות ומתאים מיבחן בימי שישי לא נערכים מיבחנים ובימי א השגרירות סגורה כחי בחשבון גם את ספטמבר חודש החגים טיפ באוקטובר אם אני לא טועה ממש בקרוב תנאי המעבר במבחן יוחמרו מיצתער על ההודעה הרוכה יש לי נטייה להיות ברור כל האפשר מקווה שעזרתי דדי

dedib3

New member
נ.ב. למכירה ערכת הלימוד

naar nederland וערכת לימוד השפה ההולנדית basis curus 2 ספרים + 2 דיסקים בברכה דדי

TatyBar

New member
אהלן - ותודה!

נראה לי שאתכונן לקראת אוקטובר. הבעל נוסע השבוע. אז בקרוב הוא ייעשה את ההעברה של ה"קנס"..
ואז אקבע מועד. עד אז אמשיך ללמוד לבד ועם מורה פרטי וגם אתחיל את הקורס בביה"ס ההולנדי.
ועד אז אוכל לעשות את מבחני הדמה. יש לי את הערכה של ה- IND. ויש לי גם אין סוף אתרים ללימוד שפה. ראיתי גם את ההודעה שלך על האתר החדש. תודה! אני כן חושבת שהכי טוב והכי יעיל זה פשוט לדבר. הכי טוב להיות שם כבר אבל אין לי אפשרות כזו לנסוע לפני ורק לחזור למבחן... כי אני נוסעת עם שתי בנות שצריכות מסגרת רשמית. ולא אוכל לרשום אותן לבי"ס או גן בלי להירשם באופן רשמי בעירייה. אז אני חייבת להישאר פה עד שאעבור רשמית. אז בגלל שאני עדיין בארץ ובעלי ממילא נוסע השבוע כבר - לא תהיה לי אפשרות לדבר עם "מקומיים". אז אני לומדת לבד..
ומה שלום הבטן?

למעלה