דג

כוכבה2002

New member
דג

איך קוראים לדג שמגישים באירועים? הדג השלם עם העצמות. ואיך מכינים אותו? תודה ושבת שלום.

דן צ

New member
דג אמנון / מושט

מנקים את הדג מכל החלקים הפנימיים שוטפים אותו, ואז עושים לו פסים עם סכין לרוחב הדג, 3 פסים בכל צד ומטגנים בשמן עמוק עד שהדג מזהיב. שמים על צלחת עלה חסה גדול , פורסים לימון לרבעים ומגישים. בתיאבון.

דן צ

New member
דרך אגב

בכל איטליז מוכרים את הדג שהוא כבר נקי מחלקים פנימיים. וחשוב ביותר לקנות את הדג כשהו טרי. כן, גם על שאלות שכלו אנו עונים מכל הלב והקיבה.

nutmeg

New member
הרבה דגים יש בים

וכך גם על הצלחת. יש כל מיני דגים המוגשים בשלמותם. במסעדות בארץ נפוצים אמנון (או מושט), פורל, דניס, בורי ודומיהם. יש שוני בטעם, בגודל ובטקסטורה וחשוב לדעת למה את מתכוונת כשאת אומרת "דג".

nutmeg

New member
ואני דווקא חשבתי

שהיא מתכוונת לסלמון שלם שמכינים באירועים... אבל באמת לא נדע אם היא לא תגיד לנו למה הכוונה "דג".

nutmeg

New member
מה? לא היית בחתונה לאחרונה?

יש מין "טרנד" כזה של מזנון מאוד עשיר לפני שבכלל נכנסים לאולם. בין היתר מככב שם דג סלמון גדול ממדים על כל הדרו ועצמותיו ואנשים נגשים אליו ומנקרים במזלג. די מזעזע אם תשאל אותי - כי כעבור זמן קצר הדג הזה נראה כמו הצרות שלי.

taz512

New member
אני אוהב את הפסטלים

המשולשים החמודים האלה שממולאים בתפוחי אדמה. אני לא אשכח בחתונה של דודה שלי, הגיע המלצרית אלינו שעמדנו שם, והציעה לנו פסטלים, לקחתי ממנה את המגשון, והשארתי אותו אצלי, היא הייתה קצת בהלם. אבל זה היה טעים!!!!!! אני אוהב פסטלים, ושאף אחד לא יגיד שאני אוכל רק בשר. טאז, השד והאוכל

taz512

New member
מה אתה רוצה?

הייתי רעב! לא מסכנה המלצרית , מה אני צריך לטרטר אותה? טאז, השד הרעב

shellyland

New member
אני, לעומת זאת, חשבתי על סרדינים

מוגש שלם, ככה, עם העצמות, בחתונות. טוב, סוג מסויים של חתונות, לא כולן.

למעלה