תודה ששאלת!
ה"עבודה" שלי היא יצירת הזדמנויות עסקיות. לא עסקים במובן המסורתי של המילה (במובן המסורתי האדם קיים בשביל העסק) אלא בנוסח המציאות החדשה של לוחמי החופש (עסק שנועד לשחרר את האדם מתלות כלכלית, כמה מ*הפכני!) למזלי הטוב, יצא לי לקשור קשר עם אחד האנשים הגדולים בעולם בתחום זה, שמו ג´ו שרודר, ולמעשה הוא האבא הרוחני של הדג הגדול (לא שמן, בבקשה!) ג´ו הוא היוקש והצייד הטוב ביותר שהכרתי מימי! הוא איש אמיתי של שפע ואהבה, והוא נהדר ב"לבנות אנשים." אני רואה את עצמי כממשיך דרכו, בצלמו ובדמותו. מי שמעוניין באמת לדעת מה עושה הדג הגדול בחייו, וללמוד ממוחו של אחד הדגים הגדולים ביותר ששחו אי פעם במעמקי האוקיינוס (ואני לא מגזים!) שיישלח אליי אימייל ל==>>
[email protected] האימייל הזה הוא למעשה "אוטוריספונדר." אוטוריספונדר הוא שירות של מענה אלקטרוני אוטומטי, בדיוק כמו מענה קולי, רק באינטרנט. שליחה של אימייל (ואפילו שיהיה ריק) לאוטוריספונדר מפעילה אותו אוטומטית ובתוך שתי דקות מקבל השולח תגובה אוטומטית ובה כל המידע! האוטוריספונדר שלי מלא במוחו הגאוני של ג´ו, ולכל מי שמתעניין בשיווק ובייקוש מומלץ מאוד להתרשם בעצמו. "צייד טוב משתמש בכל מה שיש סביבו, העולם הוא מגרש המשחקים שלו ובכל דבר ניתן להשתמש." (זהו אמנם לא ציטוט מדוייק אבל זוהי הרוח של דברי דון-חואן בספר "מסע לאיכטלאן.") בימינו, ציידים טובים לומדים להשתמש במכונות הייטק על מנת "ללכוד" אנשים (לטובת כולם כמובן...) לפרטים והדגמה חייה, שילחו אימייל ל==>>
[email protected] מי שמעוניין יכול להכנס גם דרך אתר-הבית שלי (בחינם כמובן)==>>
http://www.amirmarcus.com