דג סקרן...

daoow

New member
יש את כל האותיות. תסתכלי שוב:

דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה

Snow fairy

New member
בדרך כלל שמים את המשפט הזה

כשרוצים לבדוק את כל האותיות של פונט מסויים

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

כנס ללוח הבקרה- ושם בחר "גופנים" [בתצוגה הקלאסית]. בתוך כל אחד מהגופנים שמותקנים במחשב שלך [הקבצים שבתקייה] תוכל לראות את אותה השורה, בתוספת המילים "שצצה כך" עם המספרים מאפס עד תשע. כדי לכתוב בוורד, אתה צריך גופנים. אבל, איך מכינים גופנים
מכינים את הקובץ הזה, עם השורה הנ"ל (שמכילה את כל האותיות מאלף ועד תו). כך, המחשב יותר מה להדפיס בכל פעם שאתה לוחץ על מקש מתאים
הפריק.

בחייאת... אני יודע את זה מזמן

אני טכנאי מחשבים...
עשיתי לפי התמונה ויצא לי 170 עמודים בוורד

I am a freak

New member
חחחחחחחחח, גם לי בערך כך.

כנראה הפקודה מגרילה מספר בין תשעים למאתיים ומדפיסה במסמך את השורות של "הדג הסקרן" כמספר הפעמים התלוי במספר שהוגרל. lucky guess הפריק. נ.ב, אתה טכנאי מחשבים
עובד בצורה פרטית, או בחברה מסויימת

freak2100

New member
זה לא מגריל... זה לפי

המספרים שכותבים ב"שורת הקוד" ההיא...

I am a freak

New member
הפקודה rand מוכרת לי

אולי היא לקוחה מvisual basic script, תכנות בצד שרת [הולך טוב עם asp]
הפריק.

freak2100

New member
כן, יש פעולה מתמטית שנקראת ככה

בחלק מהשפות, רק שאני לא זוכר בדיוק איזה... (ואולי גם אני סתם מתבלבל אבל לא נראה לי) אולי באמת בvisual basic זה ככה, אולי עושה random... ואגב... VBS בצד שרת יכול ללכת רק עם ASP, אבל זה לא הולך טוב ביחד... JS עם ASP הולך ה-ר-ב-ה יותר טוב

efi2000

New member
לשאלתך, אני טכנאי מחשבים

וכן בהחלט, עובד עצמאי ולא בחברה.

איציקים

New member
מחשבים

אפשר להיוועץ בך? אני חדש בתחום ויש לי בעיה. תוכנת ההפעלה שלי היא XP פרופשונל 2002. יש מצב לעשות "שחזור המערכת ליום לפני או יותר ובכך לתקן טעויות ושגיאות בלי לחפשר אותן. פתאום הוא לא מאפשר לי לבצע את הפעולה הו וכותב: פעולת השחסור נכשלה, בחר תאריך אחר. אבל הוא עושה את זה על כל התאריכים.

efi2000

New member
את השאלה שלך תשאל בפורום מחשבים

ושם ישמחו לעזור לך ואני לא חושב שאוכל לענות לך שם כי אין לי זמן היום. כאן אני לא יכול לענות כי זה פורום הומור, תודה. אני בניק" אפי מחשבים - בפורומים מחשבים וכל מה שקשור אליהם.

למעלה