דג נחש בדרך למעלה

THC MaN

New member
דג נחש בדרך למעלה

תשמעו.. אולי זה כי אני לא במצב צבירה נורמלי.. אבל האמת שכבר חשבתי על זה הרבה לפני - אני שומע את לוטוס.. המילים.. הרעיון.. *הביצוע של ה4 דקות ראשונות יכל להיות טיפה יותר טוב.. אולי קצת להכניס גיטרה? לא יודע איך זה ישתלב.. אבל הם הגאונים* בכל אופן.. אחריו מגיע קליפורניה.. איכותי גם הוא.. ויש עוד כמה שירים בסגנון בדיסק. השירים האלה פשוט גורמים לי להזכר בצורה מוזרה ביותר ב... פינק פלוייד. הסגנון הוא שונה.. אבל הרעיונות דומים... גם הם יחודיים.. אני לא יודע אם זה שאנן שמביא את הטקסטים אבל מי שזה לא יהיה הוא גאון.. המוזיקה והרעיונות המוזיקליים חדשניים ובאמת טובים.. אגב מה שאני כותב לא כל כך תקף לאלבומים הקודמים שמבחינתי הם פחות טובים.. הם יותר קליטים ויותר נעימים ללעיסה אבל פחות מורכבים ומתקדמים (לדעתי).. הדג נחש הגיעו לרמת בגרות מוזיקלית מצויינת ואני פשוט מרגיש שמשהו בלהקה הזאת עם קצת שינוי שאני לא יודע מאיזה כיוון (אולי אם הם פשוט היו נולדים בבירטניה) הם היו יכולים להפוך לאיזה להקת פינק פלוייד הבאים. אגב - הקהל יעד והמבקרים בישראל לא כל כך בנויים למוזיקה הזאת לדעתי.. לדעתי המוזיקה פחות לילדות בנות 12 שאוהבות סאבלימינל או אפילו כל מוזיקה שחורה (אפילו שהדג בעצמם יוצרים מוזיקה שחורה בין השאר).. *לא סתם משדרים את הדג נחש ב88FM* כל הכבוד! לא שמעתי אלבום מתקדם מוזיקלית כל כך בעברית! (ואני שומע הרבה.. הרבה......) מה דעתכם הדג אלבום הבא אם יהיה לעשות אלבום קונספט ולקחת את הבגרות המוזיקלית צעד קדימה. אתם נשמעים בשיא היצירה שלכם

THC MaN

New member
שאלה אישית לנחשים

יש שירים שנשמעים מושפעים מסמים (בנתיים רק קלים חח).. האמת חלק מההבנה המוזיקלית הגיעה הסמים למיניהם? שאגב, לא גורמים לשום גאוניות אלא רק להבנתה.. היא כבר בתוככם.. ואפשר להגיע אליה גם בדרכים פחות ישירות
ואם משתמע בהודעה הנוכחית והקודמת זלזול באיזשהו צד אני מתנצל מראש, זוהי רק דעתי ויכול להיות שהיא שונה מדעת הרוב (שהבנתי שמעדיפים את הדיסקים הקודמים ויכולים להסיק מההודעה שלי שזה אומר שהם "ילדות בנות 12 ששומעות סאבלימינל"). ואני בכלל שומע הרבה מוזיקה איכותית. את פינק פלוייד אני מכיר עד העצם ואני אף חובב ביטלס לא קטן.. אני נחשף להרבה מוזיקה ומוזיקה היא החיים שלי (אני פחות טוב בליצור אותה.. לצערי..)

Funky Giraffe

New member
האמת שרציתי להפנות אותך בהתחלה

לחכות עוד שבוע כדי שיחזרו ארצה עם השאלה, אבל עזוב חבל על המאמץ סתם שאלה לא משהו. והם היו מעושנים בטירוף בהקלטה.

THC MaN

New member
לא באמת חיכיתי מהם לתשובה

הם לא יגידו גם אם כן.. יותר רציתי לשמוע את דעתכם.. אפשר להריח אפילו את זן הפרח שהם עישנו דרך השירים אבל זה לא בטוח

Funky Giraffe

New member
הממ בלוטוס יש גיטרה בהחלט

היא מנגנת את הבייס ליין, ואחר כך יש אפקט מגניב כזה של מוסיקת עולם (אין לי שמץ איך מגדירים את זה) שזה כאילו נבלע ושט בתוך הסאונד...

THC MaN

New member
שמעתי שוב

אוקי זה לא גיטרה ולא כלום (באמת יש באס וכו') פשוט ההתחלה קצת חוזרת על עצמה עם שינויים קטנים.. הם היו יכולים (בקלות אני חושב) לספר סיפור דרך המוזיקה.. הסיפור היה כזה - מתחיל פנאן ורגוע ואז נבנה הכעס הווליום מתגבר המנגינה יותר כועסת (לא חוזרת על עצמה כמובן.. וגם כן אז שעדיין היא תצליח לספר את הסיפור) ואז בשיא הכעס הוא היה נכנס עם המילים על הדכאון שתקף אותו.. זה משהו שהיה יכול להיות מדהים.. מעיין שילוב של one if these theys i'll cut you into little peaces ולוטוס.. כמו שאמרתי הבעיה היא לא בשיר אלא בציפיות שלי מהשיר

SHIKO2000

New member
שןמעים טוב מאוד את הגיטרה

ב 0:40 יש ריף גיטרה ברור מאוד, ולמשך כל השיר יש ריף גיטרה חוזר שנשמע כמו הפתיחה... ובקטע ששאנן נכנס גם יש גיטרה לכל האורך... הקיצר גבר פעם הבאה שאתה מקשיב פחות סמים באוזניים.

THC MaN

New member
לא כתבתי נכון ../images/Emo6.gif

התכוונתי ש"הבעיה" היא לא קשורה לגיטרה וכו'

chen2408

New member
תראה, אני מאוד אוהבת את הפינק פלויד

אבל אין קשר בינם לבין הדגים... הם לא מזכירים לי אותם בכלל... וכן, האלבום החדש הרבה יותר מורכב ומתקדם, היה תהליך כזה של "התבגרות" (אם נקרא לזה ככה...) במהלך השנים...

גמאני נורא אוהבת אותם,

[פינק פלויד והדג הן שתי הלהקות האהובות עלי], אבל אני לא רואה שום דימיון בין הרוק הפסיכדלי למוזיקה של הדג. ממש לא
אבל דעתך- דעתך. יומטוב

THC MaN

New member
מה אתם לא מבינים.. ../images/Emo3.gif

התכוונתי מבחינה רעיונית... המוזיקה שונה לגמרי

למעלה