דג לש מעושן

laVaca

New member
דג לש מעושן

קניתי בחנות קרלסברג שהיא כידוע חנות שקהל היעד שלה הם יוצאי ברית המועצות לשעבר.
האם יש מישהו שיכול לומר לי מה עושים עם הדג הזה? הוא כמו קרש. לבטח אי אפשר לאכול אותו כמו שהוא

תודה מראש

laVaca

New member
אנא קרא

הי
תודה רבה על ההפנייה, אבל אין שום סיכוי שאפשר לקרוע פיסות מהדג שלי. הוא קשה כמו עץ, והוא גם דג גדול לא כזה "תואם" כף יד.
הייתי מחפשת ביו טיוב לבד אבל כמובן לא יודעת את השפות הרוסיות.
&nbsp
ניסרתי (כן ממש, הדג ממש קשה כמו עץ) עם סכין מסור את קצה הדג ומרוב שהוא יבש אין מה לתלוש ממנו כפי שמראה הקליפ. אולי יש לך עוד רעיונות?
תודה רבה
&nbsp

תחילה מרביצים בו ע"ג שולחן

אני לא צוחק, זה התהליך. לוקחים את הדג ונותנים איתו מכות לשולחן.

beatman

Member

lEchoesl

New member
חחחח טוב שלא הבאת מסורה חשמלית

חח הצחקת אותי. זה בסך הכול דג מיובש.

beatman

Member
קשה לאכול דג כזה

בקושי יש בו מה לאכול.
אני יודע שבמזרח אירופה הוא מאוד נפוץ עם בירה.

כן, זה יותר סוג של הווי מאשר אוכל

לוקחים את הדג, מרככים אותו תוך כדי הכאה על השולחן. בקיצור, מסורת רבת שנים

beatman

Member
ברוכה הבאה!

דג שנקרא "לש" ?
לא מכיר, פעם ראשונה שומע

לֶש, או לֶשץ':
[URL]https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B5%D1%89[/URL]

מוזכר, למשל, בסרט "שקרן חסר תקנה":
[URL]https://www.google.ru/#newwindow=1&q=%D0%BD%D0%B5%D0%B8%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BC%D1%8B%D0%B9+%D0%BB%D0%B3%D1%83%D0%BD[/URL]
גיבור הסרט, בגילומו של ויצין (מהשלישיה המפורסמת), נקלע בלי סוף לסיטואציות בלתי אפשריות, וכשסיפר עליהן - נחשב לשקרן חסר תקנה.
למשל, יום אחד הוא הלך ברחוב וכמעט נדרס. מהמכונית יצאה הנהגת, וזו היתה הזמרת המפורסמת אדיטה פייחה. היא הסיעה אותו לביתו. בבית פגשה אותו אשתו, שבדיוק החזיקה ביד... דג לֶש.
היא שאלה אותו מדוע נודף ממנו בושם של נשים, והוא אמר לה שהוא כמעט נדרס.
היא שאלה מי דרס אותך, והוא ענה: אדיטה פייחה.
כשאשתו שמעה שקר כל כך גס, היא חבטה בראשו עם ה-לש.
אח"כ המנהל שאל אותו, מדוע הוא שוב אחר לעבודה, והוא אמר שאשתו חבטה בו.
איך חבטה בך, שאל המנהל, והוא שבר את שיא השקרים: עם דג לש!

הנה

Интеллигент царского времени До синевы выбpит, слегка пьян, эpудиpован от Баха до Фейеpбаха
&nbsp
Советский интеллигент до синевы пьян, слегка выбpит, эpудиpован от Эдиты Пьехи до
"иди ты на хуй"

כן, מכיר.

יש אמת מסוימת בבדיחה זו. הכרתי אישית מספר מסוים של ענקים, שמתו בגיל צעיר עקב צריכת יתר של אלכוהול.
עם זאת, יצא לי לראות בברה"מ לשעבר מתכנתים, יעני אנשי הייטק, שיכורים, המתחרים ביניהם בקריאת שירי קלסיקאים בע"פ, ומעולם לא פגשתי אנשי הייטק המדברים ברוסית כל כך משובשת כמו "העברית" בה מדברים רבים מאנשי ההייטק בישראל.

למעלה