הדניס יוכן לבעלול בקרוב.נפלא
ד דמעות של מלאכים New member 29/4/06 #22 זה נראה מדהים - אני מכינה את הדג הזה קצת דומה למתכון שלך, אבל בפעם הבאה בהחלט מאמצת את השיטה שלך.
B baronm10 New member 30/4/06 #25 אין צורך להפוך ......... למעשה מדובר בדג אפוי שהרעיון שהוא סופג טעמים ונאפה בניר אלומיניום ולאחר הסרת הניר צליה קצרה ומספיק צד אחד.
אין צורך להפוך ......... למעשה מדובר בדג אפוי שהרעיון שהוא סופג טעמים ונאפה בניר אלומיניום ולאחר הסרת הניר צליה קצרה ומספיק צד אחד.
א א מ א ו ה ב ת New member 30/4/06 #26 אני בדיוק בתקופת ../images/Emo19.gifים וזה נראה מ-ד-ה-י-ם. ינוסה בקרוב
B baronm10 New member 30/4/06 #27 שכחתי את הסלט הקטן ליד הדג קצת ירקות ,חלקם מגורדים ,קצת עלים ורוטב שמן זית ,מלח ,פלפל ,חרדל ,לימון לערבב היטב בנפרד ולצקת מעל הסלט
שכחתי את הסלט הקטן ליד הדג קצת ירקות ,חלקם מגורדים ,קצת עלים ורוטב שמן זית ,מלח ,פלפל ,חרדל ,לימון לערבב היטב בנפרד ולצקת מעל הסלט
ר רקדנית הרוח... New member 30/4/06 #28 מקסים, מקסים, מקסים.. אולי נעשה אותו על האש בעצמאות. עטוף בנייר כסף. נראה טעים לאללה.
E ETK18 New member 30/4/06 #29 נפלא, זה הדג החביב עלי ונראה מעולה בארון, מה עם לימון? מוסיף לימון למשחה או מזליף בזמן הארוחה? עם לימון או בלי, הייתי טורפת אותו מיד!!!!!!!! אתי
נפלא, זה הדג החביב עלי ונראה מעולה בארון, מה עם לימון? מוסיף לימון למשחה או מזליף בזמן הארוחה? עם לימון או בלי, הייתי טורפת אותו מיד!!!!!!!! אתי
B baronm10 New member 30/4/06 #30 בדגים טריים כמו הדניס אני שם את הלימון בזמן האוכל ,בדרך כלל אני משרה דגים קפואים בלימון. ממליץ מאד על הדניס ,דג מעולה
בדגים טריים כמו הדניס אני שם את הלימון בזמן האוכל ,בדרך כלל אני משרה דגים קפואים בלימון. ממליץ מאד על הדניס ,דג מעולה