דגראסי

עוגייה

New member
דגראסי../images/Emo35.gif

שמישהו-בבקשה- יסביר לי, למה לא מחזירים את התוכנית הזאת??? לא אכפת לי אם היא מלפני שמונתאלפים שנה, אני אוהבת אותה...
ומה הכתובת של התאר עם הספויילרים? או אם יש לכם כתובות לאתרים עם ספויילרים אני אשמח אם תביאו לי....

~*~gaL

New member
אממ

יש עצומה להחזרת הסדרה מהעולה הזאת, אבל לא יצא לי ממש לפרסם אותה. בכל מקרה, עוד חתימה אחת לא תזיק, אפילו שאין הרבה.. אני נורא אשמח אם תפרסמי אותה גם, תביאי את הכתובת של העצומה לאנשים דרך האינטרנט או לחברים שלך עם מחשבים שיחתמו עליה. אם יהיו מספיק חתימות אני אשלח את העצומה לערוץ 23.. אבל בינתיים, מה לעשות, אין הרבה. בקשר לספויילרים.. לאיזו תכנית? כי אני לא ממש מכירה אתר עם ספויילרים לכל מיני תכניות. את יכולה אבל להשתמש באן בי סי מדייה ויליג´ שצרפתי לך. הוא מספק ספויילרים לתכניות של אן בי סי אם אני לא טועה. אם אני טועה, בכל מקרה, ניסיתי. אגב

~*~gaL

New member
בלי "אגב"

גל. (שמתייאשת כבר מהנסיונות להוריד את הפרק של חברים עם נוח וג´ורג´)

(: liat

New member
...

יו אני ממש אוהבת את הסדרה הזאת (למרות שהיו מליון שידורים חוזרים של זה...) בא לי שזה יחזור...כולם שם כאלה מצחיקים...ספייק, ג´ואי, קתלין, ווילס וכל השאר...

*maayan*

New member
אני מתה על הסידרה......

בעיקר על ג´ואי (הוא נשמה) יש לי שני ספרים על הסידרה אחד על ספייק- כל עיניין ההריון, והשני על ג´ואי- על זה שהוא נשאר שנה, כולל כל מה שעבר עליו בחופש הגדול (מה שאני חושבת שלא ראו בסידרה), דווקא ספרים טובים, בעיקר על ג´ואי. סתם לידע כללי, לא היכרתי את הסידרה עד שלא קראתי את שני הספרים ואז איכשהוא יצא שבמקרה גיליתי שזה משודר בערוץ 23 והתחלתי לראות אבל הפסקתי באמצע. בכל מקרה, נכנסתי לעצומה אבל אין לי מושג איך חותמים שם, מישהו יכול לתת לי הוראות? מעיין

~*~gaL

New member
בטח

מתחת לכותרת "תוכן העצומה" שכתובה ברקע אדום, ומתחת למה שכתוב לזה, יש על רקע צהוב "חתימה על העצומה". תלחצי על זה. אם אין לך שם רשום באתר, ואני מנחשת שאין, כמו הרבה אנשים, תרדי למטה בעמוד איפה שכתוב "משתמשים לא רשומים", ותמלאי לפחות את המקום של השם. תגידי לי אם לא הבנת.. בקשר לספרים... איפה קנית??? אני אשמח שיהיו לי בבית ספרים על דגראסי, או אי. אר... אז איפה?? :) וסתם מחשבה - צריך להביא מישהו שאחראי על התכניות בערוץ 23 לראות כמה אנשים פה אוהבים את התכנית.. אולי זה ישנה משהו :(

*maayan*

New member
תודה

אני אחתום עוד מעט. קניתי את הספרים בצומת ספרים שבפ"ת (או ראש העין, לא יודעת, איפה שהוא באמצע) אבל אני מנחשת שיש אותם גם בחנויות ספרים אחרות מעיין

למעלה