דגמי אוטובוסים דגמי אוטובוסים פעם היו פה דגמי נייר של אוטובוסים להדפסה. יש למישהו עוד?
N n e w g u y New member 16/11/04 #1 דגמי אוטובוסים דגמי אוטובוסים פעם היו פה דגמי נייר של אוטובוסים להדפסה. יש למישהו עוד?
ל ליילנד המקורית New member 16/11/04 #2 את הדגמים הנחמדים הללו נכתב ע"י n e w g u y: דגמי אוטובוסים פעם היו פה דגמי נייר של אוטובוסים להדפסה. יש למישהו עוד? לחץ כדי להרחיב... את הדגמים הנחמדים הללו עושה ילד נחמד שהכינוי שלו צחקן ובגלריות יש גלריה שלשלו "דגמים להרכבה", אני אישית עשיתי שניים
את הדגמים הנחמדים הללו נכתב ע"י n e w g u y: דגמי אוטובוסים פעם היו פה דגמי נייר של אוטובוסים להדפסה. יש למישהו עוד? לחץ כדי להרחיב... את הדגמים הנחמדים הללו עושה ילד נחמד שהכינוי שלו צחקן ובגלריות יש גלריה שלשלו "דגמים להרכבה", אני אישית עשיתי שניים
צ צחקן New member 16/11/04 #3 הנה אני..... נכתב ע"י ליילנד המקורית: את הדגמים הנחמדים הללו עושה ילד נחמד שהכינוי שלו צחקן ובגלריות יש גלריה שלשלו "דגמים להרכבה", אני אישית עשיתי שניים לחץ כדי להרחיב... הנה אני..... ב"ה ויש בקרוב הפתעה!!. ה O404
הנה אני..... נכתב ע"י ליילנד המקורית: את הדגמים הנחמדים הללו עושה ילד נחמד שהכינוי שלו צחקן ובגלריות יש גלריה שלשלו "דגמים להרכבה", אני אישית עשיתי שניים לחץ כדי להרחיב... הנה אני..... ב"ה ויש בקרוב הפתעה!!. ה O404