דגמים של ספינות

HyperNovA

New member
דגמים של ספינות

איפה אפשר באיטנרנט או בארץ לקנות דגמים של ספינות להרכבה. ספינות גדולות, לא דברים מיניאטוריים...

zulti

New member
התמונה הזאת

צולמה באשכול פיס בת"א במסגרת אייקון 2002.. תמונה כזאת סביר להניח גם תצולם באשכול פיס במסגרת אייקון 2003, מכיון שגם השנה יהיה שם דוכן דגמים.

Bajoran Priest

New member
כל האשכולים אותו דבר, לא ידעת?

יש בדיוק כזה אחד בטבריה. שנה שעברה הייתי בקורס מדצ"ים פיסיקה, והיינו נוסעים כל חודש לאשכול פיס בעיר אחרת.. התמונות האלה מאייקון עושות לי פלאשבקים מוזרים

ROZELESS

New member
יש את מוסך אופנועי ראשון

זה בסוף רוטשילד .. 120 ומשו .. הבן של המוסכניק .. ניסים או משו כזה .. מייבא באופן אישי כל מיני דגמים .. מד"ב ומטוסים\טנקים\מכוניות ועוד ועוד .. שווה בדיקה . אני הייתי קונה ממנו עד לפני 6 שנים .. הפסקתי כי אין לי זמן לבנות דגמים לצערי

sysiphus

New member
וילנצ'יק, חנות הדגמים הגדולה בארץ

לפחות מתקופת בניית הדגמים שלי (לפני 10 שנים) אבל לא נראה לי שהיו התפתחויות מדהימות בענף הזה... החנות נמצאת בת"א, ברחוב אלנבי, ליד כיכר המושבות, במדרכה המזרחית בין יהודה הלוי לכיכר המושבות. חנות מצוינת, מבחר עצום, אפילו ראיתי שם פעם, לדקותיים (ואז נעלם - כנראה פאטה מורגנה או wishful thinking) דגמי TREK. אבל עכשיו בטוח שלא יהיו שם כאלה. חוצמזה, לגבי כל דבר אחר - הוא הקינג של העסק. הוא כן יכול להזמין לך דברים מחו"ל, אבל את זה אתה יכול לעשות בעצמך באינטרנט. איפה, לא יודע... לפני 10 שנים לא היה יותר מדי אינטרנט...

n i v1

New member
עוד חנות (חדשה)

יש חנות קומיקס ושאר דברי מד"ב חדשה - היא ברמת אביב, במרכז המסחרי שלו... לא רחוק מהקניון

ROZELESS

New member
אתה מזכיר את הגנבים הללו ???

הם חולרות יקרנים .. הZונות !!

TUVIX

New member
יש בנתניה ליד התחנה המרכזית

חנות בשם "הטיסן נתניה" לך לשמה דבר עם יגאל ותבקש להזמין דגם מקטלוגים נידמה לי של REVEL יש שמה ספינות של ST ותבקש ממנו את כל הקטלוגים וחפש עוד דגמים 99% שעם מיצרים את זה עדיין הוא ישיג לך את זה

למעלה