דגמים טובים

דגמים טובים

הבנתי שמה שהכי חשוב במחשבים ניידים זה הדגם. כי הנייד מגיע כחבילה כלולה . איזה דגמים יש מומלצים בין 4000 ל-5000 ש"ח ? מה ההפרש להערכתם בין המחירים בארץ למחירים בארה"ב? (אני שוקל לקנות בארה"ב) תודה רבה

../images/Emo68.gif אוקיי

השימוש של המחשב נייד עבורי: אינטרנט (אל חוטי- נראה לי שזה נקרא בלוטוט') , אופיס, סרטים, פוטושופ . לא חשוב לי ,משחקים. לא חשוב לי שיהיה אפשר להתקין עליו את הויסטה. ואשמח לדעת מה לגבי מחשבים ניידים בארה"ב... תודה רבה

Jan22

New member
הבעיה ברכישת ניידים בחו'ל היא האחריות בארץ

רוב הניידים בחו''ל עולים הרבה פחות מכאן בארץ. ב5K אתה יכול להביא מפרטים שבארץ תשלם עליהם כפול 1.5 ואפילו כפול שתיים. אבל שוב ,הבעיה היא באחריות ולא כל החברות מאפשרות שירות לקוחות בארץ. עבור DELL למשל ,אני מכיר מספר דגמים שכן חלה עליהם אחריות ,אולם לא כולם. עבור HP כנ''ל ,אין אחריות בינלאומית. עבור LENOVO יש אחריות בינלאומית (המשך הסטנדארט של IBM). עבור ACER צריך לבדוק . מבחינת מפרט ,עבור אופיס/סרטים/מוסיקה אתה לא צריך מפרט חזק מדי. בארץ תוכל להביא מפרט סביר ב3.5K שיענה לדרישות האלו. מבחינת פוטושופ ,זה תלוי בך ,האם אתה משתמש כבד ? עובד עם תוכנות גראפיקה כבדות יותר פרט לפוטושופ ? פוטושופ בכללי שמה דגש על זיכרון מאשר על כרטיס מסך ...

איך אוכל לדעת איזה דגמים טובים?

אפשר בבקשה מס' דוגמאות של דגמים ספציפיים? תודה

Jan22

New member
LENOVO C200 ,TOSHIBA A100 785

DELL INSPIRON 6400. אלה דגמים טובים שהוכיחו את עצמם. מחירים ממוצעים של 5K בישראל . בחו''ל תוכל למצוא אותם בפחות.

למעלה