דגם MD704 של master of defence

אדום זה צבע פרקטי לסכינים

לא מתלכלך

roy33itc

New member
אז גם חום (לא מחליד) כמו מכנסיו החומות

של הקפטן,ינצור האל את נשמתו הארורה.

סיסטמתי

New member
אנליזה בגרוש על הסכין...../images/Emo13.gif

אם רוצים לבדוק מבנה אישיות עם סכין צריך לנעוץ אותה עד שהנשמה יוצאת ואז אפשר לבחון אותה בקפידה
אבל ברצינות עוד לפני שראיתי באיזה סכין/ים מדובר, כנראה שאין פה בעיית אגו (סכין קטנה), חדות מתפענחת אצלי כרצון להשפיע ובאופן מיידי, שזה יכול ללכת לכיוון של אימפולסיביות או מניפולטיביות - אני מניח שזה לא להב משונן שמצריך עבודת ניסור. לגבי הרישעות יש פה האנשה של הכלי. אנשים מבצעים האנשה בדרך כלל כשמדובר בקושי להתמודד עם התכונה הזו באופן ישיר והיא מעידה על דמיון שאינו מוגזם מכיוון שרשמת את התכונה אחרונה ברשימה. מאידך יש פה התייחסות לריבוי סכינים וזה יכול להתממש בכמה אפשרויות שכל אחת מובילה למסקנה אחרת: 1) מי שנושא יותר מסכין אחת עליו בו זמנית. 2) מי שאוסף סכינים בחתימת המאסטר הנערץ. 3 מי שיש לו יותר מסכין אחת והוא נושא עליו סכין בצבע/צורה התואמים לכל אירוע (ורודות?). ברור, שאם הייתי יודע את המזל שלך הייתי יכול לתת תחזית אסטרולוגית לחמש עשרה השנים הקרובות באותה מידה של מובהקות

NetaSher

New member
True...but

How can you judge your knives when you got some of them as gifts? I think you should Analise your taste by the knives you are attracted too... I know what I like... Sorry for the English again, should have Internet connection at the apartment in a few days time.

ננדין

New member
אז מה זה אומר שאני אוהב סכינים סטייל פגיונות?

כלומר ארוכים ודקים...

סיסטמתי

New member
שאתה אדם מעמיק ומדוייק?

ואני מתאפק מלהכנס לדיון על מה עדיף: ארוך ודק או עבה וקצר

לפחות אתה לא מאלה שמהללים את הטכניקה

(על אלה אומרים בפסיכולוגית שיש להם קצר ודק
)

ננדין

New member
אני לא מבין מה הבעיה בהודעה של סיסטמתי...

אני אומנם לא מסכים עם כל מה שנכתב בהודעה אבל איך בדיוק היא לא מכובדת?

../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif הוא מציג באור מגוחך תחום שלם! ../images/Emo128.gif

Boogieman

New member
תחום הסכינאות או תחום הפסיכיאטריה?

אם אתה שואל אותי, התחומים הנ"ל הולכים לא רע ביחד.

Boogieman

New member
חס וחלילה.

לא רומז-אומר בפה מלא, ולא קוקיות אלא פסיכים על כל הראש. אני אראה לך את האישורים הפסיכיאטריים שלי אם תראי לי את שלך.

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מה אתה מצ'וגע? אם אני אראה לך אישורים יראו שברחתי....

Boogieman

New member
רגע...

אז איך אני אדע שיש לך הסמכה בתור פסיכית איזורית? ביטוח יש לך לפחות?

למעלה