הצד השני היסטוריה של אגד לקיבלתי מחבר כרטיס נסיעה מנתניה ל כפר יונה (ביתי) משנת 48 הצד השני
I itzm New member 10/5/04 #12 הצד השני נכתב ע"י itzm: היסטוריה של אגד לקיבלתי מחבר כרטיס נסיעה מנתניה ל כפר יונה (ביתי) משנת 48 לחץ כדי להרחיב... הצד השני
הצד השני נכתב ע"י itzm: היסטוריה של אגד לקיבלתי מחבר כרטיס נסיעה מנתניה ל כפר יונה (ביתי) משנת 48 לחץ כדי להרחיב... הצד השני
elians New member 11/5/04 #18 אממ ראיתם את השורה הבאה? נכתב ע"י itzm: היסטוריה של אגד לקיבלתי מחבר כרטיס נסיעה מנתניה ל כפר יונה (ביתי) משנת 48 לחץ כדי להרחיב... אממ ראיתם את השורה הבאה? מסומנת במסגרת אדומה... כולל ביטוח ? זה כבר לא רשום היום
אממ ראיתם את השורה הבאה? נכתב ע"י itzm: היסטוריה של אגד לקיבלתי מחבר כרטיס נסיעה מנתניה ל כפר יונה (ביתי) משנת 48 לחץ כדי להרחיב... אממ ראיתם את השורה הבאה? מסומנת במסגרת אדומה... כולל ביטוח ? זה כבר לא רשום היום
א אָלוֹנָה New member 11/5/04 #14 ../images/Emo51.gifלך איציק../images/Emo13.gif נכתב ע"י itzm: אלונה הדגמים היחידים שמצאתי ברשת של הטיגר פירסמתי אותם בשירשור יום ההולדת שלך באוספים ואספנות בזמנו ערכתי חיפוש עכשיו באיבי וזה מה שמצאתי לחץ כדי להרחיב... לך איציק אבל אני ממש לא בעניין איביי. אני מקווה יום אחד אעשה לעצמי אחד כזה. מי יודע, אם אין אני לי מי לי למעשה יש לי שניים מנייר, לפי הדגם של צחקן מתחבורה ציבורית
../images/Emo51.gifלך איציק../images/Emo13.gif נכתב ע"י itzm: אלונה הדגמים היחידים שמצאתי ברשת של הטיגר פירסמתי אותם בשירשור יום ההולדת שלך באוספים ואספנות בזמנו ערכתי חיפוש עכשיו באיבי וזה מה שמצאתי לחץ כדי להרחיב... לך איציק אבל אני ממש לא בעניין איביי. אני מקווה יום אחד אעשה לעצמי אחד כזה. מי יודע, אם אין אני לי מי לי למעשה יש לי שניים מנייר, לפי הדגם של צחקן מתחבורה ציבורית
ה הטנדר נוסע New member 11/5/04 #16 אלונה אפשר להשיג דגמים של לילנד נכתב ע"י אָלוֹנָה: לך איציק אבל אני ממש לא בעניין איביי. אני מקווה יום אחד אעשה לעצמי אחד כזה. מי יודע, אם אין אני לי מי לי למעשה יש לי שניים מנייר, לפי הדגם של צחקן מתחבורה ציבורית לחץ כדי להרחיב... אלונה אפשר להשיג דגמים של לילנד בקלות פשוט בונים לבד אני עכשו בונה דגם של גרר לילנד מדיקטים ואחר כך אולי יהיה ציפוי פח וזה נראה יפה
אלונה אפשר להשיג דגמים של לילנד נכתב ע"י אָלוֹנָה: לך איציק אבל אני ממש לא בעניין איביי. אני מקווה יום אחד אעשה לעצמי אחד כזה. מי יודע, אם אין אני לי מי לי למעשה יש לי שניים מנייר, לפי הדגם של צחקן מתחבורה ציבורית לחץ כדי להרחיב... אלונה אפשר להשיג דגמים של לילנד בקלות פשוט בונים לבד אני עכשו בונה דגם של גרר לילנד מדיקטים ואחר כך אולי יהיה ציפוי פח וזה נראה יפה
א אָלוֹנָה New member 12/5/04 #24 הלואי וידעתי לעשות את זה נכתב ע"י הטנדר נוסע: אלונה אפשר להשיג דגמים של לילנד בקלות פשוט בונים לבד אני עכשו בונה דגם של גרר לילנד מדיקטים ואחר כך אולי יהיה ציפוי פח וזה נראה יפה לחץ כדי להרחיב... הלואי וידעתי לעשות את זה
הלואי וידעתי לעשות את זה נכתב ע"י הטנדר נוסע: אלונה אפשר להשיג דגמים של לילנד בקלות פשוט בונים לבד אני עכשו בונה דגם של גרר לילנד מדיקטים ואחר כך אולי יהיה ציפוי פח וזה נראה יפה לחץ כדי להרחיב... הלואי וידעתי לעשות את זה
ה הטנדר נוסע New member 12/5/04 #26 זה לא בעיה כזאות גדולה נכתב ע"י אָלוֹנָה: הלואי וידעתי לעשות את זה לחץ כדי להרחיב... זה לא בעיה כזאות גדולה אף אחד לא נולד אים זה ואי אפשר לעשות בדיוק % 100 צריך קצת תמונות וקצת יצרתיות וחומר וכלים כמובן בקרוב תמונות
זה לא בעיה כזאות גדולה נכתב ע"י אָלוֹנָה: הלואי וידעתי לעשות את זה לחץ כדי להרחיב... זה לא בעיה כזאות גדולה אף אחד לא נולד אים זה ואי אפשר לעשות בדיוק % 100 צריך קצת תמונות וקצת יצרתיות וחומר וכלים כמובן בקרוב תמונות
א אָלוֹנָה New member 13/5/04 #27 אשמח מאוד לראות תמונות נכתב ע"י הטנדר נוסע: זה לא בעיה כזאות גדולה אף אחד לא נולד אים זה ואי אפשר לעשות בדיוק % 100 צריך קצת תמונות וקצת יצרתיות וחומר וכלים כמובן בקרוב תמונות לחץ כדי להרחיב... אשמח מאוד לראות תמונות אולי זה יכוון אותי
אשמח מאוד לראות תמונות נכתב ע"י הטנדר נוסע: זה לא בעיה כזאות גדולה אף אחד לא נולד אים זה ואי אפשר לעשות בדיוק % 100 צריך קצת תמונות וקצת יצרתיות וחומר וכלים כמובן בקרוב תמונות לחץ כדי להרחיב... אשמח מאוד לראות תמונות אולי זה יכוון אותי