דגם נעל של ADIO

Jerzy Drozd

New member
דגם נעל של ADIO

מישהו אולי את הדגם הזה בארץ? Adio Wary V.4 http://www.buyskateshoes.com/catalog/detail/LrqBM או הצבע הזה של הדגם הנ"ל: http://www.zappos.com/n/p/dp/1540573/c/11196.html תודה

mcGooo

New member
עוד שאלה על נעליים..- DVS נחשבת לחברה טובה?

איך הדגם KENYAN של DVS? היא נראית חזקה היא באמת כזאת או סתם תהרס לי תוך חודש?

Sk8Alchemist

New member
DVS זה סבבה

אבל כמו כל חברה יש להם גם דגמים חרא..אני מציע לך לקנות ככה איזה Adio Anderson 2 עם הכתום לבן הזה באתר של גילי, או לקנות איזה Emerica The BOSS או Heretic 2,ראיתי כאלה נראה לי בסטריט..אין אחי תקנה נעליים רק עם גומי קשיח כזה בקצה - זה מחזיק ת'נעל מלא זמן. חוץ מזה תקנה דבק מגע כזה "הרוקלס" בשמונה שקל זה מגן על הנעל אחושילינג.

msn1

New member
כה נראה גם כמו חילבה על הקצה של הנעל

בסטייל אבל סתם נו די

The candle

New member
THE BOSS של אימריקה נעל אחת המגעילות

אולי הם חזקות אבל חתיכת בלוק

P Rod

New member
THE BLOCK

ככה קוראים לדבר הזה נעל לילדים שהתחילו לנסוע לפני חודש ואין להם רגש ברגליים

Sk8Alchemist

New member
לא יודע אחי

אין לי כסף לקנות אחת אני מחליק על וואנס וואריאל ב250 שקל מסקטור, אין לי שקל יותר. שים הרקולס וזה אפילו יותר חזק מהחילבה בקצה..חחח

EhudsK8

New member
אחי נפתרה הבעיה!

קנה את הוואנס של ה2 ב350 בסטריט מאשין אחלה נעליים ותקנה מהחנות של ה2 שקל דבק חם ותדביק שכבה על הנעליים והיא תחזיק לך בת זונה זה נקרא להיות אשדודי! חחחח סתם עזוב אחי אתה עוד עלול להתמכר לדבק חם לא בריא שיוו כמה שטויות אני מדבר יאללה ביי

P Rod

New member
אהוד אני עוד אלמד אותך לקח

כותב הודעה באותה דקה כמוני איכס

EhudsK8

New member
פשפשפש אותה דקה?

אתה הולך להצטער על זה יפתח! חחחח מלך

EhudsK8

New member
מיככככללל יא כפרע

פשש את באשדוד בחופש? רגע איזה חופש חחח הגדול? סטייל!! נדבר איתך

Sk8Alchemist

New member
איך זה שכל מה שכתבתם לא קשור לכלום?

סתם כפרעות, מישהו יודע על איזה מבצע של צירים ולאגרים איפשהו? כי יש לי סדק בדיוק באמצע של הרויאל האלה והלאגרים שלי כבר בני יותר מחצי שנה, מתים.

Jerzy Drozd

New member
חברים אני חייב שתענו לי על השאלה

אני רוצה להזמין מחו"ל אז רציתי לדעת אם יש אותם בארץ כי למשל אדיו אני יודע שיש יבוא לארץ ולפעמים יש הנחות שאפשר לקנות זוג ב300 ש"ח. שתי תמונות מצורפות תגידו לי אם ראיתם אותם בארץ ומה המחיר. תודה

למעלה