דגם מוקטן של מנוף:

teen17

New member
דגם מוקטן של מנוף:

ראו תמונה מצורפת. זה איך שהוא נראה במצב פתוח במצב סגור הוא יותר קטן ובנוסף מקבלים חלקים להרחבת המנוף כלומר גובה המנוף והמנוף עצמו מסתובב. הבעיה היחידה היא שזה עולה 300 שקל ואני מתכוון לקנות את זה כי אני חולה על זה!!!!! גל.
 

teen17

New member
נו...מה אתם אומרים על זה???

גל, מוכן להוציא אפילו מיליון דולר בשביל להשלים את אוסף המכוניות שלו.
 

ac cobra

New member
חמוד

אם אתה יכול להוציא מיליון $ מהכיס האישי שלך אז תכנה כבר אמיתי 1/1 נ.ב מה הגודל של המנוף?
 

teen17

New member
אז ככה:

עקרונית הוא 1:50 אבל האורך שלו הוא כחצי מטר רוחב כ-5 ס"מ (בלי פתיחה של זרועות תמיכה) והגובה בערך חצי מטר אם לא יותר כשמרימים את המנוף לגובה. וחות מזה מה אני יעשה עם 1:1 בחניה? ארים את כל המכוניות של השכנים (אולי גם את המרצדס S500 2002 של השכן שלי) גל.
 

teen17

New member
הלוואי ויכולתי אבל במקרה אנחנו.....

שכנים שגרים דלת ליד דלת. בכל מקרה שווה לדעתי את הכסף. גל.
 

ac cobra

New member
יש לי רעיון

תעשה להורים שלך הפתעב עם המנוף תכניס את הDL שלהם לסלון
וגם אתה S500 אלי לחדר בבקשה
 

teen17

New member
קבלו עוד אחד!!!!!

זה דגם פחות מתקדם מהראשון ששמתי. גל.
 

ac cobra

New member
מספר שאלות

כמה עולה הקטן האם אפשר לשחק אם , למשל להרים דברים ( לא משקולות של 5 ק"ג) ולמה לך לקנות מנוף ב300 כאשר אתה יכול לקנות מספר דגמים 1/18 שווים ב50 ₪ לדגם ??? נ.ב אם אתה קונה את ה1/1 אני רוצה את הS500 של השכן שלך אצלי בחדר!! :)
 

teen17

New member
אז ככה:

יש 3 סוגים של מנופים ש-2 מהם נמצאים כאן. כולם עולים בסביבות ה-300 שקל וניתן להרים איתם דברים (עד חצי קילו אני חושב) ולשחק איתם ועדיף לקנות את הדגם הזה מאשר כמה דגמים אחרים של 1:18 מכיוון שזה דבר מיוחד ומיצרים שם בדיקנות רבה ביותר (יש לי כמה דגמים של סמיטריילרים של החברה שמייצרת את המנופים האלה וכל אחד מהם עלה לי 100 שקל בחו"ל). אל תשכח שכל החלקים הם Die Cast כלומר מתכת איכותית. גל.
 
למעלה