דגל לבן!

דגל לבן!

אין מה לעשות אני לא אוהבת את קמילה! ואתם גם לא תכריחו אותי! אז מה! אם אני לא אוהבת את קמילה זה אומר שאני מפגרת\אדם רע\פסיכופטית\מטומטת\ סתומה\ אידיוטית (כל אלו ציטוטים שלכם!) צריכה לשטוף את הפה? ממש לא! ואף אחד גם לא יכריח אותי לאהוב אותה! אני מבקשת סליחה מכל מי שפגעתי בו בעניין קמילה! אבל זו מי שאני וזהוווווווווווו וזה לא מראה שום דבר על האופי שלי! זה פשוא עולה לי עצבים לראות איך שבנחה מנשק אותה! אז אני מבקשת בפעם האחרונה! אם אני כותבת משהו רע על קמילה (ואני אשתדל לא לעשות את זה מהיום והלאה.....), זה לא אומר כלום על האופי שלי! - מבקשת סליחה ענקית מבלונדהה שרואים שעליתי לה על כל העצבים!- וגת! הואילי בטובך לשלוח לי מסר מה עשיתי לך בגלל שאת כל כך שונאת אותי? בקיצ קצ! אני מבקשת סליחה ענקית מכל מי שפגעתי בו ומבטיחה שזה לא יקרה שוב.... (אלא אם כן אני ממש אצטרך להגיב) ליאור! נ.ב- בנחה הוא לא של אפאחד! לא של טלי ולא שלי (עדיין לא.... בקרוב כן!) אז בבקשה אל תגזימו! אני אקרא תגובות רק מחר בבוקר! כי אני צריכה לקום ממש מוקדם (09:00....) אז...... עד אז........! מבקשת סליחה (שוב....)!

G@T

New member
בלה....../images/Emo70.gif

אוקיי עכשיו סיכויי השנאה שלך ממני ירדו!! אני לא שונאת אותך אבל אבל את מדברת כמו בנאדם שקשה מאוד לאהוב! לא משנה עכשיו

בלונדהה

New member
*סלחתי* וד"א כנסי רגע וכנסו כולם !!

באמת תפסיקי לעצבן אותי ולרדת על קמי !!!!! השתגעתי מזה כבר!!!!! זה מעצבן!!!!! אני מקווה שבאמת אמרת את הדברים האלה מהלב ולא סתם!! אף אחד לא הכריח אותך לאהוב אותה אבל בכל מקרה זה שאת לא אוהבת\שונאת אותה אין לך שום זכות לרדת עליה ולהתחיל לקלל אותה! בסדר את חושבת שהיא שמנה!? תחשבי מה שבא לך אבל תשמרי לעצמך! ד"א הייתי רצינית בנוגע למשקפיים! לא בקטע של להעליב!!! לכי תעשי בדיקה אני לא צוחקת איתך! חברה שלי גם הלכה לעשות בדיקה כי היא אמרה שפליפה ועמנואל אורטגה מכוערים ודוגרי היא הייתה צריכה משקפים!!! ואני נשבעת לך שזה נכון!!! אז אקיצקיץ... אני סלחתי לך ואני מקווה שזה לא יחזור על עצמו כי אם כן אני יהפוך ל
Liron La Rebeldeeeeeeeeeee יאללה שפקתי נאום חזק..קחי לתשומת ליבך מה שאמרתי! יאללה ביי! וד"א גם אני לא מי יודע מה אוהבת את בנחה(לא שונאת! מה פתאום!) ואני בחיים לא יירד עליו ובטח ובטח שלא בפורום שחצי מהאנשים חולים עליו! טוב תגיבי ותגיבו!

למעלה